woz Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witajcie. Od razu sie tlumacze, ze nie wiedzialem do jakiego dzialu to wrzucic, bo to ani sprzedaz ani nie wiem. Wiec jesli wcisnalem tam gdzie nie trzeba to z gory sorry :oops: Mam do oddania dystanse (2 sztuki) z mojego e34. Sa to 5mm. Stan nie jest nowy, ale sa w jednym kawalku no i sa za free. Mozna je zreszta wyszorowac i beda jak nowki, no, prawie Mi sie nie przydadza, wiec jezeli ktos bylby zainteresowany to dajcie znac i sie zgadamy. Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam tu serek ...jestem zainteresowany daj znac. co i jak pozdrawiam 790850860:D bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Czesc Serek. Niestety, juz skrobniete. rafal-lubin je zaklepal doslownie 3 miuty po tym jak napisalem temat. Pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi