Dziki Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ktoś wie co to za cudo? Przymierzam sie do montażu elektrycznych tylnych szyb z wykorzystaniem oryginalnych podzespołów a jako że wiązke w nadwoziu już miałem kompletną doprowadzoną do słupków(teraz przód el a tył korby)Mechanizmy już mam razem z silnikami.przyciski też to pozostało zakupić mi tylko wiązki drzwiowe no i kupiłem tu spokojnie doszedłem co i jak i co do czego ale właśnie doszedłem do tego cuda(dochodzą do niego dwa kable(żółty i brązowy) i nie wiem co to jest/do czego służy i gdzie je zamontować przymocować? pozatym jest też oprócz tego cuda jedna żółta wolna kość i też nie wiem do czego(kable brązowy i białoczerwony) Do tego by te szyby działały to wydaje mi się ,że to cudo nie jest potrzebne ale co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 :shock: a to czarne cuś było przykręcone? Widze jakieś 2otworki jakby od śrubek. Ta kostka co tam leży to wygląda jak od centralnego,a wolna-hmm...może to auto miało kiedyś elektryczne szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi