marias242 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam .Mam e39 tds i problem jest w tym ze wycierasczki szyby (przedniej) same chodzą i zatrzymuja sie gdzie chca.Dzieje sie to gdy przełącznikiem zrobi sie w doł czyli jednorazowe przetarcie.Gdzie szukac przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 mysle ze przyczyna calego zamieszania jest wlasnie wlacznik wycieraczek,mialem cos podobnego w innym aucie,zanim jednak cos zrobisz upewnij sie nie chcialbym nikogo w blad wprowadzic pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marias242 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 zauwazyłem tez ze po przełączeniu na najszybszy bieg nie działają(tzn. jedna prędkosc non-stop).Zeby przestały działac musze wyciągnąc kluczyk ze stacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 podmien wlacznik od kogos innego co raz bardziej jestem przekonany ze to jego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi