Gość Mordulec Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Alaszi i co wkoncu ktos Cie spakował do bagażnika , za to nawijanie :?: :lol: No co ty gadaszzzzzzzzzzz :lol: uklon_bmw jakie nawijanie :twisted: :arrow: była normalka <bmw_3> Normalka nie normalka , jeszcze bys troche ponawijał makaron a Patryk juz sie szykował do spakowania Cie w bagażnik , zresztą chyba Paweł by mu pomógł :lol: :lol: :lol: Spocik ogólnie zajebiaszczy , sezon grilowy mozna uznac za otwarty bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Normalka nie normalka , jeszcze bys troche ponawijał makaron a Patryk juz sie szykowałdo spakowania Cie w bagażnik , zresztą chyba Paweł by mu pomógł hehehe :lol: Ja mówiłem co tam sie stałosie to Wy ze nie i co wyszło na moje :mrgreen: Nie no wiadomo ludzie sie dorabiają 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No ja niestety szybko się zawinąłem. Zrobiłem sobie jeszcze wycieczke do Skalnego miasta:P A Wy jak sie bawiliscie do konca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja balowałem troszkę dalej, ale na chwilę zajechałem, dla tych co nie widzieli, galeria co się działo koło kreski http://450d.noop.pl/thumbnails.php?album=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Było zajefajnie i tradycyjnie nie obyło się się bez przygód. Ale dobra linka nigdy nie jest zła. pozdrowionka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 spot dla mnie zakończył się około 23.00 było super ludzie, atmosfera, pogoda, szkoda tylko że tak wiało, jak zwykle nie obyło się bez małych przygód, dzięki wielki i do następnego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 eh... Na następnym muszę być... <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Patryk dotarł do domu?Bo ani widu,ani słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pare fotek [ Dodano: 27 Kwiecień 09, 09:10 ] ... [ Dodano: 27 Kwiecień 09, 09:11 ] .... [ Dodano: 27 Kwiecień 09, 09:12 ] ... [ Dodano: 27 Kwiecień 09, 09:17 ] Jeden z pierwszych filmików z tego co się działo na głównym pasie lotniska A co do tego wypadku motocykla z passatem to taki opis jest na serwisie brzeginfo : Rozpędzony motor Suzuki zderzył się z VW Passat Combi, w wyniku czego pasażerka motocyklu została przewieziona do Brzeskiego Centrum Medycznego. Kobieta doznała złamania ręki oraz urazu kolana, przez co pozostała w szpitalu. Kierującego motocyklem ukarano mandatem karnym za brak uprawnień do prowadzenia pojazdu oraz spowodowanie wypadku drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ehh... Co ja mogę napisać,o 15 mieliśmy sie zawinąć do domu, 23.30 dojechaliśmy. Autko najwidoczniej polubiło zloty i nie chce ode mnie odejść,zrobi wszystko żebym jej nie sprzedał. Dzięki ogromne dla Kosy za full czasu poświeconego mi i mojemu japońcowi, Pawłowi za mega ekonomiczny dojazd z Wrocka do Łagiewnik-linka dała radę, Forestowi za klucze na lotnisku, Dzikiemu za pomoc i zawsze dobre WD-40 :mrgreen: a na koniec Alaszi-gadał, gadał ale jego 3/4 pomogło nam dojechać do domu o własnyh siłach. Jakby ktoś pytał to pompa paliwa w ISie jest taka sama jak w 320i. Kosa pompy może robić z zamknietymi oczami,w nocy w szczerym polu mając do dyspozycji tylko śrubokręk, dzięki! kosa pozdrów mamę i podziękuj za kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sezon grilowy rozpoczęty :gril: <bmw_3> :drunk: Dobra ekipa/dobra pogoda/ przygoda Patryka Po wielu manewrach ale fajnie ,że udało się ożywić japończyka i dojechaliście do domu o "jeszcze przyzwoitej porze" :drunk: O pompie do 320 wiemy już chyba wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 O pompie do 320 wiemy już chyba wszystko:) taa.. Wiemy np.,że wystarczy zdjąć kanapę,wziąć odpowiedni klucz w odpowiednie ręce i stukać po deklu,a nawet zepsuta pompa będzie chodziła,hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hehe uniwersalnym "najodpowiedniejszym" kluczem jest "ruski" klucz :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja zawsze powtarzałem, że bez młota nie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurde szkoda, że nie byłem (miałem w planach mimo wszystko przyjechać, lecz... ehhh noc wcześniej obie opony stwierdzały że pokażą mi druty - w niedziele już nie załatwiłem nowych ). Widzę tz. czytam, że działo się sporo i było super E34-Patryk mam nadzieje, że furka już śmiga jak nowa Szkoda że miał miejsce taki wypadek z tym motorem i vw :shock: Kosa, jak będę miał problemy z pompą to dzwonie do ciebie od razu i bez wahania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No, spocik udany :mrgreen: Narobiłem trochę zdjęć, ale nie chciało mi się ich wszystkich wklejać więc dostępne są tutaj--> http://img21.imageshack.us/gal.php?g=skarbi051.jpg Niecierpliwie czekam na następne choć jak znam życie to ze względu na moja pracę rzadko będę mógł gościć :cry: pzdr 4 all :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 AWV furka chodzi jak złotko. Kosa miał specjalny klucz do pomp, w kształcie krzyża,niektórzy mówią, że to klucz do kół, ale okazuje się, że nie tylko. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A to wiem jaki, niektórzy powiadają że Kosa uczył "Mag Gajwera" więc coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tak tak impreska udana fajne fury kupa ludzi i jak zawsze smiechu.Do nastepnego razu oby na jakos nocke :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no sliwa99 ma racje przydało by sie jak to on powiedział opić tak liczne i fajne spotkanie na nocke ja sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Byłem pierwszy raz na zlocie z Maxbimmerem i powiem, że Forest nie kłamie:):)Ekipa świetna, dobra zabawa, piękne fury, emocji nie brakowało, czego więcej chcieć od życia??W sumie zrobiłem z 330km ale BYŁO WARTO! W drodze powrotnej miałem spotkanie trzeciego stopnia z DZIURĄ w asfalcie i coś mi stuka ale poza tym było pięknie. Do zobaczenia na kolejnym wypadzie. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 szkoda że mnie nie było ale nie dałem rady po weselu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 też żałuje że nie byłem ale jeszcze tuningowisko przed nami i może nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 też żałuje że nie byłem ale jeszcze tuningowisko przed nami i może nysa Mordulec coś wspominał o paintbalu w okolicach Lubina,jakoś w maju.Będziesz miał bliżej niż do Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 buuuu ale szkoda że odbyło się beze mnie :cry: ale czekam na następny zlocik :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi