5oul Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Emar2106, Jeśli nie masz innych planów a chcesz jechać to mogę podjechać po Ciebie. Mieszkam w niedużej odległości od A4, wolne miejsce w samochodzie jest, pogoda ma być pierwsza klasa, chabety sobie pobiegają o autobanie;) więc nie widzę problemu. Daj znać czy reflektujesz, to się dogadamy co do szczegółów. <bmw_1> [ Dodano: 24 Kwiecień 09, 15:20 ] Rozbitej futki oczywiście współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 jestem za rozpoczeciem sezonu grilowego jestem juz przygotowany i sie nie wycofuje nawet jesli wszystko ze strony BBC jest odwołane. :gril: jupi [ Dodano: 24 Kwiecień 09, 16:14 ] bende kolo 1130 w olawie.Kosonixie bendziesz mial smycze klubowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 oczywiście na spocie będą smycze i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Olac too... jedziemy i tak bedzie zabawa i grill:D a to ze Bcc odwołał i tak nic nie zmoeni i wiekszość ludzi przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a jak nagrilla :gril: , to jak najbardziej zapraszam , ja osobiście biorę grila i tylko odlądam :lol: Dzięki za wyrozumiałość z powodu odwołania "otwarcia" pozdro i do zobaczenia w niedziele <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja będę z Młodą na 100%,Brzoza również powinien dołączyc.11.00 w Siechnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a jak nagrilla :gril: , to jak najbardziej zapraszam , ja osobiście biorę grila i tylko odlądam :lol: ja tak samo i jak najdalej od ''miszczuFF kierownicy'' :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł 11.Arservice + ŻOna:))) 12. Sopelllo 13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw 14.Misiur + Ewelina:) 15.5oul 16.Paula & Patryk 17.Dziki & Madzia 18. tuczi77 19. Emar i Aga (jeszcze nie na 100%) 20. Madziulka&Krzysiek ( na 90%) 21. Brzoza&Gruby jeśli wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w Siechnicach:) 22. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie) 23. Carlos, Irenka + Cinek, Monika (Carlos towarzysko nie swoim cudem:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 na nas nie czekajcie o 11 w Siechnicach dojedziemy do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 czyli jutro bedziecie tam bo tez bym wpadl z jakas kielbaska ... :gril: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Sarenka rozwaliła mi plany... mam nadziję ze na następny spot dotrę 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł 11.Arservice + ŻOna:))) 12. Sopelllo 13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw 14.Misiur + Ewelina:) 15.5oul 16.Paula & Patryk 17.Dziki & Madzia 18. tuczi77 19. Madziulka&Krzysiek ( na 90%) 20. Brzoza&Gruby jeśli wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w Siechnicach:) 21. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie) 22. Carlos, Irenka + Cinek, Monika (Carlos towarzysko nie swoim cudem:D) [ Dodano: 26 Kwiecień 09, 00:15 ] 5oul Dzięki wielkie ale jadę jutro po części... Nie wiem czy priv dotarł. W każdym bądź razie wielki dzięki . Mam nadzieję że do zobaczenia na kolejnym spocie... Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Qrde sory ale jednak nie dam rady wlasnie mi cos wypadlo :[ :cry: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja tez moge pomarzyc tylko o zlocie ,pekl mi napinacz paska alternatora glupi kawalek blachy a jaki wazny.Nie moge tego g... nigdzie kupic. Milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3E30 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 moze kto rozrysuje dojazd do tego lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dobrze było :gril: :mrgreen: Pozdro for all 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kiełbaski nie zjadłem... Browarka (oczywiście FREE) nie wypiłem... ale chociaż dowiedziałem się jak reguluje się wysokość pasów!! :party: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wypaśnie! pogoda git, miejscówa też, no a ludziska - standard cool !!! :gril: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spot jak zwykle udany,stała ekipa nie zawiodła,pojawiło się też kilka nowych twarzy.Koledzy trochę zażenowani,nie bardzo wiedzieli co i jak.Zupełnie jak ja rok temu Pikna pogoda,jak zwykle rodzinna atmosfera <bmw_2> ,dużo śmiechu :mrgreen: i troszkę szaleństw :twisted: Pozdro dla zawodników z kreski Tych co stali z boku przepraszam za sadzę na ubraniach.Diesel... ;)Mam nadzieję,że wszyscy dojechali do domów cali i zdrowi.Standardowo wrzucam kilka fotek.Pozdrawiam wszystkich i do następnego. :gril: [ Dodano: 26 Kwiecień 09, 18:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Definicja świetnie spędzonego czasu: doskonałe towarzystwo + ładna pogoda + BMW... Nic dodać nic ująć pozdrawiam wszystkich i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak dla mnie rewelka czekam na nastepny (zlot.spot) pozdro ALL <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 moj 1 taki wypad i jestem pod wrazeniem :lol: mila atmosfera no i spoko towarzystwo...mam nadzieje ze do nastepnego ... pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spocik spooooko udany jak zawsze :!: :gril: :drunk: Misiur----> dzięki za transport bmw_beer I do następnego griLLowania :lol: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spocik spooooko udany jak zawsze :!: :gril: :drunk: Misiur----> dzięki za transport bmw_beer I do następnego griLLowania :lol: :!: Alaszi i co wkoncu ktos Cie spakował do bagażnika , za to nawijanie :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Alaszi i co wkoncu ktos Cie spakował do bagażnika , za to nawijanie :?: :lol: No co ty gadaszzzzzzzzzzz :lol: uklon_bmw jakie nawijanie :twisted: :arrow: była normalka <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi