ADAM Z RODZINĄ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ON JESZCZE NIE CHODZI I ŻONA SIĘ NIM ZAJMIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ON JESZCZE NIE CHODZI I ŻONA SIĘ NIM ZAJMIE. prosze wylacz caps locka gdy piszesz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A Opla Calibre tez można zabrać?? Przemo napisałeś to zaraz po moim poście o opale,czyżbyś miał na myśli opał na ognisko? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A Opla Calibre tez można zabrać?? Przemo napisałeś to zaraz po moim poście o opale,czyżbyś miał na myśli opał na ognisko? :mrgreen:HAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dokładnie tak widziałem kiedys fajny film jak gościu palił kapcie Cali az sie cała zapaliła:D tak mi sie to podobało <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam pytanie... może troszkę nie w temacie ale... Jak wygląda organizacja na spotach czy wspólnych wypadach? jakaś \zrzutka czy każdy sobie czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie ma zrzutki bo nie ma noa co, kazdy zabiera ze soba prowiant, krzeselko, stolik czy grill czyli bierze co mu tam bedzie potrzebne [ Dodano: 8 Kwiecień 09, 08:04 ] i kazdy po sobie sprzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ok Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja mam zapytanie gdzie i o której sie spotykamy oraz czy robimy jakiś wspólny wyjazd, czy moze juz na miejscu, wydaje mi sie ze fajnie by było wjechac tak wszyscy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No podzielam to zdanie, fajnym wjazdem będzie, kilka, kilkanaście bawarek, ten wulgarny pomruk... Jak nic mi nie wypadnie to będę bankowo, a i bracholek swoją E34 pewnie też dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Moze siechnice przed wyjazdem?? i ruszymy z siechnic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wyjazd o 11.00 z Siechnic ( Parking przy ogrodach..) Lista 1. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja mogę dołączyć w okolicach brzegu... mam 7km do Skarbimierza więc głupio byłoby tyle nadrabiać happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) Miałbym jeszcze prośbę jak by mógł mi ktoś przypomnieć dzień wczesniej skąd i o której godz. wyruszamy (tel. 695535005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W czasie spotu bedzie mozliwosc zmierzenia furaka tj MOC / Niutonki / 400m Zakuplismy klubowo G-Techa PRO RR czyli wlasciwie jedna z najlepszych wersji hamowni grawitacyjnej oferowanej przez firmę Tesla Dokładny opis urządzenia mozna pobrac z tej strony : https://www.obd2.pl/index.php?p47,gtech-pro-rr Niestety z uwagi na koszt urządzenia na które wydaliśmy przeszło 1000zł pomiar bedzie odpłatny = 20zł (za tę kwotę wykonane będą 2 pełne pomiary) Na pewno bedziemy mierzyli klubowe auta a jesli wystarczy czasu dla osób chętnych mozliwy pomiar ich aut. Najpewniej na bocznym pasie tak zeby nie stwarzać zagrożenia dla innych uczestników spotu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł 11.Arservice + ŻOna:))) Mordulec ja juz jestem chetny na pomiar ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł 11.Arservice + ŻOna:))) 12. Sopelllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. Kosa 2.przemo_wrc 3.Rafcik 4.fabian turała 5. AKASHA & Palkosz1 6. Młoda & Forest 7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend) 8. sliwa 9. pawelorzechowski:) 10. Karolcia & Paweł 11.Arservice + ŻOna:))) 12. Sopelllo 13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi