E34-Patryk Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 PiterOKL wiem,byłem na płycie głównej nieraz i widziałem mniej więcej jak to wygląda,niestety zawsze znajdzie sie ktoś nieodpowiedzialny,kogo ponoszą emocje itd. i może stworzyć zagrożenie. Napisałem,że nikt za takich ludzi nie będzie brał odpowiedzialności. A kolega pawelorzechowski napisał tak jakby to miał być zlot organizowany przez Maxbimmer'a, więc zeby nie było nieporozumień napisałem j.w. P.S. ja postaram się być chociaż mamy do pokonania ok.70km w jedną stronę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 spoko rozumiem, masz racje ze zawsze znajdzie sie ktos nieodpowiedzialny (szczegolnie motocyklisci), ale uwazam ze jak na nielegal organizacja jest dobra na rozpoczeciu sezonu oprocz wyscigow bedzie pokaz driftingowy z udziałem 4xE30 (3.5, 3.5, 4.0, 2.5 24V) tak wiec warto przyjechac P.S. ja postaram się być chociaż mamy do pokonania ok.70km w jedną stronę. Pozdro. ja mam 75km w jedną [ Dodano: 26 Marzec 09, 14:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 warto być dla 4xe30.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 warto być dla 4xe30.. Też jestem takiego zdania... co prawda nasłuchałem się o organizacji oraz o niebezpieczeństwie... to jesli zgra sie ekipa z Wroo to mozna razem ruszyc i wybrac sie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam :)Mozna sie zalapac na zlocik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Wystarczy przeczytac ...... ehh.. to nie spot a tym bardziej to nie spot organizowany przez maxbimmera.... informacja o spocie ukazuje sie jakis tydzien przed i na pewno bedzie ona w osobnym temacie. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 dzieki;) uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 kazdy moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 no to świetnie:)) bede zaglądał co jakis czas to tez przylece:)) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 kazdy moze Jasne że każdy może chciałem tylko kolege z błedu wyprowadzic;p <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dzieki dzieki:)) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? Musisz najpierw złożyc podanie do zarządu klubu.W ciągu trzech dni zostanie rozpatrzone i otrzymasz odpowiedź pocztą email. <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Żart oczywiście.Większośc z nas jeździ ze swymi kobietami :mrgreen: He he he.Więc zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? mozna zabrac kobiete, stolek, grila , spozywke jakas, krzeselko itp. siekiery, gnaty, klamki, baseballe, itp. zostawiamy w domu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Hhehe Ok dzięki... już szukałem formularza do podania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ewentualnie jakiś opał na ognisko może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A Opla Calibre tez można zabrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 mozna, to jest otwarcie sezonu dla wszystkich marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 mozna, to jest otwarcie sezonu dla wszystkich marek to był taki żarcik odnośnie spotu BMW o który pytali wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 spoko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A czemu by nie ?? podejrzewam ze bedzie i tak napisane gdzie i o której sie spotykamy a wydaje mi sie ze im nas więcej tym lepiej, pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM Z RODZINĄ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? A DZIECKO TEŻ MOGE ZE SOBĄ ZABRAĆ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? A DZIECKO TEŻ MOGE ZE SOBĄ ZABRAĆ?? oczywiście <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Oczywiście, tylko musisz mieć oczy dookoła głowy, bo zdarzają się wariaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na spoty można zabierać kobietę ze sobą ??? czy trzeba najpierw to gdzieś zgłosić czy coś??? A DZIECKO TEŻ MOGE ZE SOBĄ ZABRAĆ?? jasne, ale prosze Cie pilnuj dziecko, rozne rzeczy mogą sie wydarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi