woz Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witajcie! Wiecie moze gdzie mozna kupic oslone na miske olejowa do e34? Czy z kazdego e34 jest taka sama? Czy to 3.0 V8 czy 2.0 R6, to oslona jest taka sama? Na allegro szperalem ale tam nic.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 osłony miski były jako wyposażenie dodatkowe, na allegro nie do znalezienie, kiedyś taką fabryczną miał Mordulec w E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 O taką osłone miski chodzi? http://moto.allegro.pl/item582161856_bmw_e36_e34_oslona_chlodnicy_wentylatora_miski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 czy o taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 czy o taką:Obrazek O! Wlasnie o taka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 osłony miski były jako wyposażenie dodatkowe, na allegro nie do znalezienie, kiedyś taką fabryczną miał Mordulec w E30 Faktyko miałem taką osłone pod silnik , rewelka jak jest auto na duzej glebie , kilka razy uratowała mi d... własciwie to miske :lol: Kiedys z Kosa patrzylismy w katalogu wyposazenia dodatkowego do E30tek to kosztowała chyba około 300 euro ... na allegro widziałem taka osłone jak narazie tylko 2 razy , raczej ciezko dostepny element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi