dizer Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ale powiem Ci ze pompe wody sprawdz zeby nie stanela bo sie to moze zle skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak bedziesz juz wywalal sprzeglo to sprawdz przy okazji stan dwumasy - w razie co ponowne wywalanie skrzyni do najtanszych nie nalezy. Co do vanos w tych silnikach, to tez nie slyszalem zeby bylo to awaryjne. Z reszta bodaj w zadnym z M52. Nadal jestem pod wrazeniem tego spalania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Na 100% we Wrocławiu nie spali tyle co u mnie w mieście, wiec w Twoim gdzie więcej się robi km żeby gdzieś dojechac a do tego natężenie ruchu większe to spali tak jjak mówisz więcej. Dlatego mniejsze miasto mniejsze koszta Nowe hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) Chcialbym jezdzic po wroclawiu w ktorym caly rok sa wakacje;) auto zaskakuje mnie tym ze srednie spalanie nie wzroslo mi od dosc dawna ponad 11,1 no i oszczedzam na czasie ktory jest mi drozszy niz paliwo:) Co do rekordow spalania (niskiego) - 6,8 wg kompa i ok 6,5 wg. tego co dotankowalem - co ciekawe po górach... max w gore to 29,5 w zimie - nadkola pelne sniegu tak ze miedzy opone a nadkole paznokiec wbic bylo ciezko a ja sie dziwilem czemu auto nie chce jechac i czy aby komp nie klamie (po ok 80 km po czeskich super odsniezonych drogach) z hasłem nie sposób się nie zgodzić Edytowane 13 Lipca 2010 przez oggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Chcialbym jezdzic po wroclawiu w ktorym caly rok sa wakacje witam mieszkam w trojmiescie i uwiez ze wakacji juz mam dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi