Nx_sz Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Patrzcie Panowie co znalazłem 2 in 1 http://moto.allegro.pl/item573092014_opel_astra_vw_golf_show_car_tuning_reklama.html ja to jestem w szoku ciekaw jestem waszych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 i nadal nie wiem czy to opel czy VW osobiscie mi sie to w hu nie podoba i w dodatku ta maska z plexy <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 opel astra wersja fresh rocznik 96 z silnikiem 1.4 16V ECOTEC- 90 HP, była to limitowana wersja wypuszczona na mistrzostwa europy w Anglii, kolor niebieski w metaliku- paleta opla Z288, zostal zakupiony w polskim salonie Ciekawa sprawa , wersja limit na anglie a sprzedawany w polskich salonach :?: Pojazd służył jako democar, reklamówka 2 firm – zakładu mechaniczno- lakierniczego oraz zabudowy caraudio. To raczej ubogie te firmy były , ale moze to audio jakies było na mega wypasie :wink: Uzywany był sporadycznie stad ma najechane 120,000 No dobra , sporadycznie pewnie przez te pokazy jako demo-car itp Osie są poszerzone o 7cm, dystans po 350mm na strone Tutaj sprzedawca lekko się machnął w obliczeniach :wink: Samochod zostal rozniez wyposażony w instalacje gazowa zalozona przy 80,000, butla w kole Dosc oryginalna sprawa , skoro to był stricte demo-car (1.4 16V w wersji ECO-Tec pali srednio w okolicach 7-8L) to po kiego wała ktos tam wrzucił instalke gazu , faktycznie bedzie się czym pochwalic przez tą szklaną maske :wink: Jak dla mnie to bieda edyszyn z grilem z golfa i dziwnymi lusterkami marki Tjuning szkoda ze gosc nie wrzucił zdjec jak to auto faktycznie było demo-car'em bo teraz to raczej zwykła sciema :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 no co ma fantazje chłopak ale tak Mordulec napisałes wątpie zeby to był jakis Democar chyba ze Agro demo car LIMIT EDITION Tylko dla Vip-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Nie jestem na siłach aby to skomentować... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 nadaje sie na wies tuning do tedego programu byla by niezla polewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Foto wnętrza... Star Wars hehe. Nie no wieś na maxa to auto. "Możliwa zamiana na choppera" - zmieniają demo car-a na demo chopper-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Heheheee No nie mogę! Agroporażka! Pewnie był spawany z dwóch połówek w tym zakładzie mechaniczno-blacharskim... Tylko się im lekko połówki pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ale kundel, normalnie szok :shock: ,a ten przód od vw pasujew jak "świni krawat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 moja narzeczona powiedziała: "a po co ktoś zrobił z Astry - Golfa :?: " i wszystko na ten temat... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ogarnął mnie pusty śmiech po przeczytaniu tego ogłoszenia :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zwykła astra tylko sam grill,zderzak,maska od golfa wrzucone,a do tego nie pasuje do niczego. Nasza astra 1.4 paliła 7l po mieście,a 5l w trasie to faktycznie gaz był niezbędny jak do demo car'a. Na jednym ze zdjęć widać jak pięknie dobrali kolor prawy przedni błotnik do drzwi-zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 mają ludzie fantazje ^^ ale w tym wszystkim gustu zabrakło <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dobra jest jeszcze maska, ciekawe czy to zaadaptowany szyberdach od jakiegoś Golfa czy Astry... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 podejrzewam, ze kilka lat/miesiecy temu astra miala "umfala" i chlopcy wpadli na genialny pomysl :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ciekawe.. moim zdaniem ciekawie wyszło wygląda jak jakieś nowsze sirocco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A teraz...Chłopaki patrzcie,na to: http://motoallegro.pl/item588158691_bmw_520i_e34_stan_bardzo_dobry.html <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A teraz...Chłopaki patrzcie,na to:http://motoallegro.pl/ite...rdzo_dobry.html <bmw_4> Określę to jednym słowem "WYCZESANE" ^^ uklon_bmw <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 aż zabolało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A teraz...Chłopaki patrzcie,na to:http://motoallegro.pl/item588158691_bmw_520i_e34_stan_bardzo_dobry.html <bmw_4> O ja piernicze, chyba odpuszcze sobie jakiekolwiek lampy i inne mody. Zdecydowanie pojde wlasnie w taki tuning!! Plomienie, deski do pasowania z tylu i przodu. Wreszcie odnalazlem swoj cel!..... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ejjj ja tutaj śniadanie jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 zasłabłem <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 o jaaa...... ale jak ludzie mogą coś takiego robić ? <bmw_4> "Jest to czarny metalik z szyberdachem, alufelgami, optik tunning... ...Więcej informacji powyżej, w wyposażeniu." - uwielbiam takie opisy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ten Astro-Golf to jednym slowem porazka..... A co do E34 jedno żal.pl <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A teraz...Chłopaki patrzcie,na to: http://motoallegro.pl/ite...rdzo_dobry.html A co to k...a ma byc??? Nowy pojazd batmana??? Brak mi slow zeby to opisac.Pozostawie wiec bez komentarza. <bmw_4> [ Dodano: 22 Marzec 09, 13:04 ] O tej GOLFO-ASTRZE juz nie wspomne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi