Tukan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Hej. <bmw_2> Dopiero nie dawno (przeglądając allegro) zauważyłem że Compacty nie mają ekonomizera,czy tak było w każdej wersji?Inaczej-były Compacty z ekonomizerami?Da się go później dołożyć czy jest to problematyczne? :lol: A drugie pytanie... co sądzicie o tym: http://motoallegro.pl/item577002608_bmw_acs3_schnitzer_330_s3_nie_m3_m_technic_faktura.html ? Nie jestem zainteresowany,ale ciekawi mnie Wasze zdanie. Pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 cena nie jest wysoka za to Bmw jeszcze z tym silnikiem ale co sie tam kryje kto wie z tego co pamietam to ona juz keidys była wsytawiona chyba za 18 kloców albo tamta była inna A z tym ekonomizerem to fakt nie widziałem jeszcze compacta zeby takowy ekonomizer miał a z podłaczeniem kto wie moze wystarczy zegary załozyc z ekonomizerem nie mam pojecia moze chłopaki cos dopisza:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No z tego co ja wiem nie ma w żadnym Compact-cie ekonomizera - co mnie strasznie irytuje bo uważam ten dodatek za zaje*** przydatny bajer. BC który jest w Compact liczy średnie zużycie paliwa a nie w danym momencie... Co do montażu to jak się da to ja to montuje (tylko u mnie nie nie ma wycięcia na ekonomizer, jest tylko miejsce zostawione ale bez żadnej zaślepki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi