Alaszi Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Z tego co pamiętam w zeszłym roku była lista, a jak sprawa wygląda w teraz? jak na liste mysle ze jest za wcześnie bedzie zamieszanie jesli będziemy mieli wszystko ustalone to sie zrobi l <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Z tego co pamiętam w zeszłym roku była lista, a jak sprawa wygląda w teraz? jak na liste mysle ze jest za wcześnie bedzie zamieszanie jesli będziemy mieli wszystko ustalone to sie zrobi l <bmw_2> Liste zrobimy gdzies pod koniec kwietnia , bo zostało jeszcze sporo czasu , narazie czekamy na dokładne info i jak duzy sektor bedzie dla nas wtedy wezmiemy sie za robienie listy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Z tego co pamiętam w zeszłym roku była lista, a jak sprawa wygląda w teraz? jak na liste mysle ze jest za wcześnie bedzie zamieszanie jesli będziemy mieli wszystko ustalone to sie zrobi l <bmw_2> Liste zrobimy gdzies pod koniec kwietnia , bo zostało jeszcze sporo czasu , narazie czekamy na dokładne info i jak duzy sektor bedzie dla nas wtedy wezmiemy sie za robienie listy bmw_beer i o to chodzi sektor już mamy zarezerwowany na jakieś 35 może 40 aut... tylko czekam na potwierdzenie dokładne... :wink: postaram się tak wszystko załatwić by KAŻDY był zadowolony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 łoo to na duzo aut:D:D mam nadzieje ze bedzie zapełniony )) <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 łoo to na duzo aut:D:D mam nadzieje ze bedzie zapełniony )) <bmw_3> <bmw_3> W sumie to ja z zeszłego roku z soboty za wiele nie pamietam ..... straszny upał był od rana :!: A pozniej to wiem ze pod wieczór był gyrosik i jakos mnie to przywróciło do zycia :lol: Co do frekwencji to w zeszłym roku to tak z 30 beemek sie przewineło przez nasz sektor bo co chwile ktos wjezdzał ktos wyjezdzał itd itp .... ogólnie ruch w interesie spory bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Widziałem w tamtym roku ekipe:))) prenentowała sie super:)) w tym paru członków sie dołączyło wiec mozna liczyc na wiecej auto:D byle pogoda dopisała... i alko sie nie skończyło to bedzie git:D bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Sektor będziemy mieć częściowo w cieniu i na słońcu :wink: i na takiej brukowej kostce, że będzie można rozbić namioty i naszego wezyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja mam taki fajny duzy baldachim co sie na ogrodach zakłada:D chyba biały jest przenaczony na straty ze tak powiem bo mamy nowy:D mpzna go postawic a na jego dachu zorbic napis klubowy )) co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja mam taki fajny duzy baldachim co sie na ogrodach zakłada:D chyba biały jest przenaczony na straty ze tak powiem bo mamy nowy:D mpzna go postawic a na jego dachu zorbic napis klubowy )) co wy na to?? mamy juz klubowy wezyr ale jak cos to możesz go zabrać na tuningowisko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ahaa nie wiedziałem:P ale zabiore:D przyda sie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 >>>>MYŚLĘ ŻE JUŻ WSZYSTKO USTALONE, WIĘC CZEKAMY NA LISTĘ KTÓRA POJAWI SIĘ NA KONIEC KWIETNIA<<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Hmn jeszcze nie byłem na żadnym spocie ale z tego co mówicie warto być... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 >>>> PROSZĘ CZEKAĆ NA LISTĘ<<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Rafale spokojnie nie denerwuj się... Będzie lista to się wpiszemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A ja ide na wesele szwagra 6,7 czerwca :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A myslalem ze mi sie uda wreszcie spotkac z MAXBIMMERAMI z Wrocka bo jak dotad to tylko klikam na forum. A Na Tuning Show do Krakowa sie nie wybieracie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi