Forest Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dwa lata temu w lipcu właśnie 13-go w piątek skasowałem Celicą jakąś panią w Hyundaiu.A wczoraj wyrzucając śmieci do kontenera (taki wielki 6-cio komorowy) wyrzuciłem też swój portfel...Musiałem tam władowac się cały (na szczęście był prawie pusty)...Ledwo z niego wylazłem...a miny ludzi na parkingu pod moim blokiem...bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 hehe to masz przygody w 13-stego Ale z tym portfelem to już masakra trzymałeś go w ręku czy co bo trochę dziwne że go tam wrzuciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jechałem w piatek na Polkowice z Oławy.Musiałem zabrać taką plastikową skrzyneczkę w której miałem sporo makulatury.Do tej skrzynki wrzuciłem też reklamówkę z kilkoma rzeczami i właśnie portfel.Poszedłem do auta,reklamówka do bagażnika a makulatura ze skrzynki do kontenera.Ale wyjąć portfel zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dobrze, że szybko zorientowałeś się z tym portfelem, a nie po paru h bo raz, że mogli śmieci wywieść a dwa mogli tam po dorzucać ich co utrudniło by szukanie no ale najważniejsze, że zguba znaleziona bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 dobrze ze na dachu nie położyłes, bo to się często zdarza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 pomyślą że zbierając puszki można na takie BMW wytargać za pranie ciuchów zapłacisz kartą MasterCard, miny ludzi .. bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 He,he! To ja gdzieś jeżdżę do zimnych krajów,żeby na taką E46 zarobić,a to trzeba szukać portfeli w kontenerach :mrgreen: Historia niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 no niezły motyw. Dobrze ,że się znalazła zguba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi