dawidek_dz Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Słyszałem ostatnio od kolegi o świecach tzw. sportowych z czterema masami i zastanawiam się czy nie kupić takich do mojego cacka??? Czy Wy też na takich jeżdzicie???? I czy dają efekt??? A wogóle to jaką powinna być przerwa na świecach w E36 1.6??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 NGK BKR6EK [ Dodano: 13 Marzec 09, 22:02 ] I czy dają efekt A jakiego efektu sie spodziewasz po takich swiecach "sportowych" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 zakladaj świece dedykowane bez kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek_dz Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie spodziewam się cudów i dlatego pytamczy jest sens zakładać takie świece??? Tym bardziej że ona chodzi w gazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Czesc! nic niecuduj poprostu zaloz takie jakie sa dedykowane dla tego silnika nic ci nieda kombinowanie z jakimis innymi szkoda kasy zaufaj tu masz liste dedykowanych swiec dla twojego silniola Bosh TYP- F7LDCR mm0,9 lub Beru typ-14F-7LDUR4 lub Champion typ RC8DMC i ostatnie NGK typ BKR6EK mm0,9 i zadnych innych tylko to co ci napisalem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja sobie raz zafundowałem takie świeczki z 4 elektrodami i stwierdzam ze to badziewie jest szkoda kasy. A te świeczki Beru z 4 elektrodami rozleciały mi się po 2 m-c, a NGK 2 elektrodowe świetnie śmigają podpisuje się w 100% pod wypowiedziami poprzedników <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 efekt jest taki ,że ponoć rzadziej zmieniany, no i koszt poboczny to są droższe. ja mam cztero-elektrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi