euphoria Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Hej, znalazłam ofertę sprzedaży alufelg do bmw e30 Podobają mi się, ale nie jestem pewna czy będą pasowały do mojej e30 i czy są warte swojej ceny, co o nich sadzicie kupić czy nie? pytanie_bmw http://www.allegro.pl/item572250852_alufelgi_z_oponami_bmw_e30_oryginal_14_super.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 oryginalne felgi z e30, ale szukaj 15'' ja mam takie i tak to wyglada u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 tak jak kolega pisze w tej cenie mozna kupic 15" bbs z deklami pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 14 calowki to zdecydowanie za male! Szukaj 15 calowek, przynajmniej. A moze 16"? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Przeglądałam oferty 15", ale one mają 5 śrub. Aktualnie mam 14" i zastanawiam się czy będę musiała wprowadzić jakieś przeróbki jeśli zdecyduję się na większe???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Żadnych przeróbek,jeśli opona jest odpowiedniego rozmiaru to śmiało 15" założysz do swojej E30. Przeglądaj oferty z 4 otworami. Wybierz sobie felgi 15",póxniej wpisz BMW i patrz tylko na te co mają napisane,że są na 4 otwory lub że do E30. Te które wkleiłaś mają całkiem ładne oponki,to też jest ważne,bo odpada spory wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No właśnie, dlatego tak mnie kuszą, dzięki za podpowiedzi, zginęłabym bez Was happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 szukaj 4x100 otwor centrujacy 57,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A te?? http://allegro.pl/show_item.php?item=581099946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 te ciekawe, ale juz wylicytowali na 510zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 te 15 znzcznie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Mój bart pilnuje licytacji, jak się uda to je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Im większa felga tym lepiej wygląda. Lepiej 15 lub nawet 16, myślę, ze 16 wejdzie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Kupiłam te 15" happy_bmw mam nadzieję, że będą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 :cry: zostałam oszukana... Okazało się, że moje "śliczne aluski" (dwie sztuki) są wgięte od wewnętrznej strony, a w opisie nie było o tym mowy :cry: Nie wiem czy je prostować czy zwrócić mam na to 10 dni. Co mi się bardziej opłaci. Oponki też tylko na jeden sezon... Jak takie wgięcia wpływają na jazdę? Jakie rozczarowanie, pierwszy raz zostałam tak oszukana Co mam robić????? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 na aukcji nie ma ani slowa o ich stanie wiec moze odmowic przyjecia jezeli oddasz dodobrego zakladu nie wplynie to na jazde ale bedziesz musiala uwazac tak wiec jezeli mozesz oddac to oddaj jezeli nie szukaj dobrego zakladu do renowacji felg pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Lepiej oddaj, znajdziesz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Też bym oddał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 oddaj i domagaj się zwrotu kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Duże te wgięcia są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Proponuje oddać i kare nałozyć na sprzedającego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzisiaj , bart mi prześle foty, to zamieszczę. Chyba oddam... a tak się na nie cieszyłam :cry: Ale gościu na pewno pożałuje, swego grzeszku! Nie daruję takiego chamstwa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie martw się koleżanko jeszcze ładniejsze znajdziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja zakupiłem oryginalne felgi od M5 E34, które pochodziły z M5 po dzwonie i były spawane. Przed zakupem pojechałem z nimi do znajomego, który ma warsztat "oponiarski" i powiedział, że są zrobione bardzo dobrze i mogę je śmiało kupić. Tak też zrobiłem i latam już na nich dwa lata i tylko ogumienie zmieniam:) Nic złego się z nimi nie dzieje. Znajomy powiedział mi, że jeśli felga jest dobrze zrobiona to w niczym nie przeszkadza to, że była kiedyś uszkodzona. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi