pabloos Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam. Mam problem, chce wymienić w tylnej półce głosniki, seryjne mam 10cm w pudle wygluszajacym, chce wstawic adaptery i glosniczki 6x9, tylko pytanie jakie???Radyjko to KENWOOD KDC-W 7537UY w bagazniku tuba pod wzm., przod seryjny gra ladnie ale tyl czasami charczy :? Czy to dobre rozwiazanie i jakie glosniki??? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMECEKe36coupe Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jest to słabe rozwiązanie. Szkoda kasy na tył. Lepiej dobrze nagłośnij przód. Zamontuj zestaw 2-drożny (woofer , tweeter i zwrotnica) i podepnij to pod wzmacniacz. Napewno uzyskasz lepszą scene dzwiękową. E36 ciężko jest dobrze nagłośnić bo BMW nie popisało się dając woofery i to jeszcze 13 pod nogi i wysokotonowe w drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Z przodu warto zrobić tak jak kolega wyżej napisał, ale na tył bym wrzucił dodatkowo jakieś basóweczki w miejsce starych (ja tak miałem i tak samo przód jw., grało czysto i naprawdę dobrze). Tylko wsadź (kup) na tył takie żebyś nic nie musiał rozwiercać itd., bo szkoda roboty. Dobry sprzęt podoła zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMECEKe36coupe Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dawanie jakiś basówek na tylną półkę wydaje mi się zbędne jezeli kolega ma już w bagażniku tube pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 nic nie wymieniaj seryjne sa bardzo dobre jesli masz jakis dobry bas w bagazniku to tylnie glosniki delikatnie wycisz i bendzie gitara ja tak mam i jest elegancko :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Takie coś na tył nie przeszkodzi w niczym (chodziło mi o głośniki dwudrożne, nie same basówki) : http://www.allegro.pl/item577754441_glosniki_jbl_gto427_100mm_gwarancja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloos Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Te seryjne 10cm moglbym zamienic na takie typu tych JBL i chyba beda pasowac w oryginalne otwory w pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja u siebie mam 6x9 i jestem zadowolony bo gra głośno i czysto w porównaniu z tymi seryjnymi. Wystarczy kupić dystanse głośnikowe i wszystko pasuje nie musisz robić żadnych dziur http://allegro.pl/item577343439_dystanse_glosnikowe_bmw_3_bmw_e36_6x9_kpl_lodz.html. Do tego jakies dobre głośniczki i będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ja polecam głośniczki boschman nie drogie a dobre. Ja mam podobne radyjko i grają według mnie czysto i nawet głośno http://www.allegro.pl/item594079193_boschmann_2_drozne_xlr_4439s_200w_nowe_gwarancja.html Ja mam dokładnie takie tylko od innego sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi