przemo_wrc Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Hehe nawet fotke udało się zrobic tyle auto było ze ledwo sie zmieściliśmy na jednym foto:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 trza było mówić że na mongolie jedziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja myślałem ze ktos przekazał... ktos powiedział że wy na chate lecicie.... to widze że nieporozumienie wyszło... szkoda było by liczniejsze foto:D [ Dodano: 15 Marzec 09, 21:46 ] A my na magnoli moze z 25 min byliśmt... wogóle jakos spot nie wyszedł... myśle że trzeba zorganizwoać nastepny.. żeby wszystkim termin pasował itp.. zebrac duzo osób w wtedy bedzie super.. co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 spoko nadrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No dokładnie:D:D może niedługo się juz cieplo zrobi i bedzie mozna gdzieś z grillem pojechac <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 co to ze frekfencja nie dopisała to szczegół ale ogolnie beło spoko z tymi co byli ps. dobre te burgery na magnoli ale ogien :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 haaa zajebis** do teraz mam po nich zgagę raczej ze było ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Mój pierwszy spoci :wink: Bardzo przyjemny tylko szkoda że tak mało ludzi.. Te burgery faktycznie jakieś lewe były bo mi żołądek też naruszyły :? ha nawet fotkę mam Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Mysle, ze chceci byly, tylko pogoda am troche popsula to i owo.. No ale wreszcie mialem okazje pokazac moj nowy nabytek Kosa, musze sie wreszcie z toba zgadac i te kubki odebrac :oops: Bo jak dlugo mozna ciagnac z plastikowych? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Rafał tylko praktyk jeszcze musisz na myjni nabrać bo musiałem ci pokazac i umyc Ci auto:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 oj cicho bądź potrenuje i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dobra to nastepnym razem ustawiamy się z chłopakami w kojece i ćwiczysz:D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scava Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Szkoda ze sie sporo po fakcie dowiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Szkoda ze sie sporo po fakcie dowiedzialem nic straconego beda nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 nie byłem bo byliśmy po autko mam nadzieje ,że na następnym będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi