Paweł Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja też nie dam rady...teściowa ma w sobotę urodziny a teściu imieniny więc muszę lecieć na Polkowice.Ale wypiję za Wasze zdrowie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa 4. mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa 4. mat 5. dj_drops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa 4. mat 5. dj_drops 6. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa 4. mat 5. dj_drops 6. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) 7. Rafałs (na 60 %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 musze sie wypisac (sprawy rodzinne) 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. mat 4. dj_drops 5. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) 6. Rafałs (na 60 %) _______________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Niestety nas też ominie spot. Rozebrałem autko bo blokowało mi koła i okazało się że zmieliło mi sprężynki i te bolce od trzymania szczęk. Części niestety dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 to widzę że troszke mało klubowiczów będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Niedługo pojawi się na zlotach jeszcze jeden.Kolega szukał auta,myślał o Golfie ale namówiłem go na BMW.I wróciliśmy dzisiaj z Leszna piękną,grafitową e46 z 2 litrowym silnikiem na benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 1.sliwa 2. Alaszi--> jakoś podejdę :roll: 3. mat 4. dj_drops 5. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) 6. Rafałs (na 60 %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 1.sliwa 2. Alaszi--> jakoś podejdę :roll: 3. mat 4. dj_drops 5. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) 6. Rafałs (na 60 %) 7.przemo_wrc ... niestety auto nie gotowe..... mam tylko druga 2.5 na przekładke... lekko pognita ale moze wpadne sie chociaz pokazać i prosze sie w razie czego nie śmiac z niej bo to na części idzie:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Może i ja się zjawie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 1.sliwa 2.Karolcia & Paweł 3. kosa 4. mat 5. dj_drops 6. woz Kosa, wzialbys od razu te kubki dla mnie? I jakies lepy maxbimmer na fure jesli jeszcze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 woz zle listę skopiowałeś :wink: 1.sliwa 2. Alaszi--> jakoś podejdę :roll: 3. mat 4. dj_drops 5. Dread (chyba że szkoła zatrzyma..) 6. Rafałs (na 60 %) 7.przemo_wrc 8. woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 SOrry, faktycznie cos mi sie pokickalo.. :? Pozdrawiam i do dzisiaj :lol: [ Dodano: 15 Marzec 09, 09:48 ] Czy spotksnie sie odbedzie jezeli pogoda taka jak w chwili obecnej? Pada conieco i nie wiem co i jak, a pytam sie, poniewaz bym jechal od razu z uczelni gdzie nie bede mial dojscia do netu zeby sprawdzic aktualne posty z tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 dla wtajemniczonych... ustawka na orlenie o 15:30 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 rafał ja byś miał miejsce to ja bede o 15:30 na olrenie i bym siez tobą zabrał bo bede u rodziców na obiedzie a moje auto atoi. P.S. Bede w dwóch osobach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jesli na orlenie tam gdzie banan mieszka toi ja tez tam bede przed 15 30 happy_bmw [ Dodano: 15 Marzec 09, 12:32 ] alaszi jak chcesz to cie zabiore bo bende sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jesli na orlenie tam gdzie banan mieszka toi ja tez tam bede przed 15 30 happy_bmw sliwa dokładnie to ten orlen alaszi jak chcesz to cie zabiore bo bende sam spoko :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jesli na orlenie tam gdzie banan mieszka toi ja tez tam bede przed 15 30 happy_bmw Już tam nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pododa nam nie straszna :party: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 hahaha:D:D ale było kozacko:D na galeri w porywach do 7 aut:D a Na Magnolie dojechało nas 3 Ale pogadali pośmiali sie i było git:D:D P.S ten Wooffeerrr czy jak to sie pisze odbija mi sie do teraz:P a Śliwa dzieki niemu ma instalacje gazowa w Becie:P aaaa i dzieki że się z auta nie smialiście.... chociaz wiochy na dachu narobiłem tym gazowaniem... az wstyd:(((( hehe pozdro i mam nadzieje że nastepnym razem bedzie więcaj osób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 huh tyle ludzi...szczególnie kobiet aż nie wiedziałam z którą rozmawiać no cóż atmosferka miła jak zwykle pzdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi