ARservice Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam Zamarzylo mi sie zmiana lamp w E34 na lampy z E39 ,Pytanie czy jest z tym duzy problem?Czy moze pasuja (sa zamienne) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Przykro mi nie beda pasowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Na szczęście dla E34-te lampy nie wejda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Nie wejdą bez babrania bo jak ktoś się uprze to wsadzi , widziałem już kilka takich potworów z twarzą młodszej siostry , brrr aż strach się bać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 widziałem już kilka takich potworów z twarzą młodszej siostry , brrr aż strach się bać ... po wrocku jezdzi granatowa E32 w wersji TAXI z .................. (o zgrozo) przednimi lampami z E38 <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 klasyczne 4 lampy z przodu mają swój urok poco to zmieniać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ok wyleczyliscie mnie juz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 widziałem już kilka takich potworów z twarzą młodszej siostry , brrr aż strach się bać ... po wrocku jezdzi granatowa E32 w wersji TAXI z .................. (o zgrozo) przednimi lampami z E38 <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> widziałem dramat <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Może lepiej sprzedać e34... i kupić e39... a ktoś kto chce kupić e34 kupi normalne a nie po tjuningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi