mat Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dojeżdżam do świateł na skrzyżowaniu Wyszyńskiego/Sienkiewicza, stoi gość na światłach(pieszy), widząc moje auto z daleka zaczął cykać fotki przodu.. Zdziwiony tym faktem udałem się za nim. Gość rozpłynął się gdzieś na ulicy sępa Szarzyńskiego . Robił fotki tak ,że jest przednia tablica.. Teraz pytanie czy to jakaś nowa metoda na namierzanie autek? (sprawdzanie adresu zameldowania właściciel po blachach) i w następstwie kradzież auta (ew. elementów)spod domu . Czy może ja się za bardzo nakręciłem. Gość był w kapturze i robił fote w ten sposób ,żeby nie było widać jego twarzy. Potem zniknął, zrobiłem kilka rundek dookoła ale nic.. Bardzo żałuję ,że nie udało mi się go dorwać.. Napiszcie może ktoś coś o takiej metodzie, ew. ma jakieś pomysły .. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dziwna sprawa heh, może to jakiś tajniak i szukają podobnego auta do twojego... Albo jakiś nienormalny koleś, który cyka tak fotki a potem, no właśnie co potem heh. Na wszelki wypadek zwracaj uwagę trochę bardziej na auto jak stoi pod domem, a najlepiej na parę dni daj na parking strzeżony bo lepiej nie ryzykować. A wjechałeś na pasy jak stałeś czy było przepisowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a najlepiej na parę dni daj na parking strzeżony bo lepiej nie ryzykować. No racja masz nie daleko parkin strzeżony wiec postaw tam autko np. na tydzień :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Moze to jakis BMW maniac ktoremu spodobal sie przod Twojego auta? Mysle,ze jakby ktos mial zamiar Cie namierzac 8) ,to robilby to chyba bardziej dyskretnie a nie tak "na jana" wprost przed Twoim autem. Uwazam,ze narazie nie ma co panikowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 jechałem przepisowo.. hmm to nie był raczej tajniak wyglądał jak jakiś młody gościu w bluzie z kapturem. hmm taki "z dzielni". Gdyby robił zdjęcie normalnie mniej bym się martwić. Ale robił fotki odwrócony w drugą stronę, przeszedł na zielonym ja zmiana pasa i za nim "porozmawiać" a gościu szybciutko mnie zgubił W sumie parking strzeżony nie głupia opcja.. ale ja bym taką akcję próbował jak sprawa przycichnie gdzieś za miesiąc.. albo 2.. a nie mogę sobie pozwolić na parking na stałe (auto muszę mieć b.blisko) hmm zastanawiam się czy to ma coś wspólnego z tym ,że ostatnio znalazłem swoje lusterko (wkład) obok swojego auta.. na szczęście całe.. też dziwna historia.. [ Dodano: 8 Marzec 09, 19:48 ] Moze to jakis BMW maniac ktoremu spodobal sie przod Twojego auta?Mysle,ze jakby ktos mial zamiar Cie namierzac 8) ,to robilby to chyba bardziej dyskretnie a nie tak "na jana" wprost przed Twoim autem. Uwazam,ze narazie nie ma co panikowac. dziwi mnie sposób wykonania zdjęć.. i to ,że tak szybciutko zniknął jak postanowiłem za nim jechać.. Poza tym to nie tajemnica ,że 7er giną halogeny i wkłady lusterek.. a fotka to myślałem ,że po to aby namierzyć gdzie zameldowany właściciel po blachach.. może jestem trochę przewrażliwiony ale kiedyś mojemu Ojcu ukradli tablice w mercedesie i potem w takim samym mercedesie zostały zainstalowane (model i kolor) a potem zostało popełnione przestępstwo z udziałem tego samochodu.. i było sporo tłumaczenia więc pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 mysle ze to jakis zwykly swir ktory niewie co ze swoim zyciem zrobic bo przeciesz koles by specjalnie nie czekał na swiatłach cały dzien na podjechanie jakies beemki , poza tym uwazam ze jak by cie namierzali to jak przedmowca pisał robili by to dyskretnie ale badz czujny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 może jestem trochę przewrażliwiony ale kiedyś mojemu Ojcu ukradli tablice w mercedesie i potem w takim samym mercedesie zostały zainstalowane (model i kolor) a potem zostało popełnione przestępstwo z udziałem tego samochodu.. i było sporo tłumaczenia więc pytam... I taka opcje tez nalezy brac pod uwage.... Ale na to juz raczej nie mialbys wplywu.Przeciez nie bedziesz bral tablic pod pache na kazdym postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Stawiaj auto jak najbliżej domu w jakimś jasnym i "otwartym" miejscu (o ile jest takie koło ciebie) żeby ciężko komuś było np. zdjąć tablice. Zawsze to jakaś opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 staram się ale co 5 minut latam do okna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 najciemniej pod latarnią.załóż sobie blokadę na skrzynię biegów na bieg wsteczny i parkuj go tyłem blisko ściany.chyba najlepszy sposób a zapłacisz tyle samo co za 4 miesiące na parkingu strzeżonym.tak czy inaczej życzę ci powodzenia.ja też bym miał ciężko zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 mam automat :mrgreen: ale dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 pod latarnia nie stawiaj.. sąsiadce dzis w nocy (auto pod latarnia pod oknami w bloku) zdemolowali auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mat i jak zauważyłeś jakieś dziwne zjawiska po upływie czasu ? Czy wyszło, że to "zboczony fanatyk" BMW ci foto zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 hmm nic szczególnego się nie stało poza małym otarciem na borowskiej.. ktoś sobie wyjeżdżał i mi listwę z tyłu przetrącił.. hmmm a tamtemu gościowi może mu się moje ringi spodobały. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No ale mało prawdopodobne że tą listwę przetrącił ci ten koleś hehee Widocznie ringami się zafascynował, tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Komus sie pewnie spodobała i tyle:D bo ładna jest <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chyba wiem co jest grane lecz to nie temat na ogol. na prv.ci wyjasnie o co moze chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To ja tez bym prosił na pw bo temat ciekawy jeśli można oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja również bym prosił, bo chce wiedzieć o co chodzi (nawet jak mnie to spotka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 chyba wiem co jest grane lecz to nie temat na ogol. na prv.ci wyjasnie o co moze chodzic Może lepiej walnij prosto z mostu ? Głupio byłoby stracić auto wiedząc, że można było tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 kaspri84, napisz tutaj. Bo temat zagadka i każdy chce wiedzieć o co chodzi? I w razie czego jak uniknąć takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 krucze ja jeszcze nic nie wiem :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 heh to nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 zamontuj dodatkowe odciencie zapłonu gdzies w ukrytym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 heh to nikt nic nie wie może... to zdjęcia na allegro już były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi