Pershing Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Hej , pytanko jak w temacie. Może ktoś zna jakiegoś dobrego magika od aerografu we wrocku (okolicach). Jeśli tak , prosił bym o namiary , z góry dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja znam świetnego gościa,ale tutaj u mnie tzn.koło Kłodzka,trochę daleko jak do Wrocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A nie orientujesz sie może jakie ma ceny ? Bo ja zielony jak szczypiorek na wiosne. Chodziło by o pomalowanie 5 elementów motocykla (błotnik przedni , zbiornik , boczki i ogon) w jakiś ciekawy wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No ceny są spore,bo to artysta jest poważnie. Gość potrafi namalować wszystko,jak chcesz to podjadę do niego i spytam ile by chciał za taką robotę. Ale używa najlepszych lakierów i daje na to gwarancję. Pamiętam jak zmalował maskę od jakiegoś auta i na niej chyba nagą kobietę(mega dokładnie) to 1200zł chciał za to. Ale jak motocyklowe części to mniejsza powierzchnia,pewnie taniej. Zależy też co sobie wymyślisz,bo jeśli to ma być jak zdjęcia to zajmie mu dużo czasu,ale jak płomienie,jakieś takie zwykłe wzorki to machnie szybko i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie chodziło by właściwie o nic specjalnie wyszukanego czy skomplikowanego. Namalowanie czegoś a`la pajęczyna , cos jak na fotce poniżej. Powierzchnia nie jest duża , motocykl to zwykły naked. Oczywiście wszystkie elementy dostarczam zdjęte. Jak mówiłem ja zielony jestem i gdybys mógł gościa zapytać to bede wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ok.spróbuję w poniedziałek,bo dzisiaj to raczej go nie zastanę w jego warsztacie. Gdzies miałem jego reklamę,tam miał strone na necie to może Ci podam linka,ale nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie chce nikomu robić kłopotu , więc jak by była jakaś stronka czy inny namiar to superowo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 nie wiem czy dobry ale wiem ze jest w radwanicach za wrocławiem droga wrocław oława [ Dodano: 8 Marzec 09, 10:04 ] za pomalowanie piorunow burzy dookoła bmw coupe powiedział od 2000 do 3000 tysi.Wskład tego wchodziło przygotowanie powierzchni,lakier podkład ,wzor no i lakier bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Pershing sory że tak późno,ale byłem tam u tego gościa i okazuje się,że gdzieś sie przeprowadził,ale nie mam namiarów na niego. Spróbuję coś poszukać,ale nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No mimo wszystko dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Lakiernik , który maluje artystycznie ma warsztat w Radwanicach / Krakowska , Opolska , wylot na Oławę / przy głównej trasie . Namiary www.motoplastka.pl <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Lakiernik , który maluje artystycznie ma warsztat w Radwanicach / Krakowska , Opolska , wylot na Oławę / przy głównej trasie . Namiary www.motoplastka.pl<bmw_1> To Twój zakład? Nick coś zbieżny z adresem strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ... z adresem strony, ktora nie dziala :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Chyba miało być motoplastyka P.S. Facet pewnie więcej się nie pojawi bo dopiero się zarejestrował i spędził na forum niecałe 5 minut. Więc to czysta autoreklama. Ale jedno trzeba przyznać - na podanej stronie, w galerii są takie prace, że zapierają dech w piersiach...Naprawdę warto tam zajrzeć. www.motoplastyka.pl Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi