Piotr Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 http://fakty.interia.pl/news?inf=733024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ja nic nie mowie ale tez tam cisne ile moge pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 mial gośc pecha, pozatym tam szybciej jeżdżą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie bede mówił kto z tego forum 220km/h Lanosem cisnał na A4 :mrgreen: 240km/h alfą 156.... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 :lol: W tym samym miejscu rozpędzałem swoją do maxa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 moja babka jak mnie goni po podwórku ze szmatą to szybciej sie uwija :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako_83 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 hehe mial gosc pecha... dobrze ze mnie nie capneli jak mialem 235 na blacie... ale za to zlapali jak mialem 200 na radar :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 220km/h Lanosem cisnał na A4 Chyba nie seryjnym :wink: Ja tamtędy jechałem do oporu bmw sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 To nawet wczoraj w wiadomosciach bylo ... BADZMY DUMNI Z POLICJI ! Zlapali BMW jadace 219 , szkoda ze chwile pozniej jechalo tamtedy pewnie setki innych aut z wieksza lub podobna predkoscia . Jaraja sie tym wszyscy (dzienniki , policja , i inne tego typu ) jak nie wiem , moze dlatego ze to najnowszy wypust BMW ? Ze to cos wielkiego ze sie zatrzymal i sa dumni ze go zlapali swoim mega radiowozem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Dobrze że mnie nie namiezyli jak wracałem z Krakowa momentami jechałem 240km/h AudiA6 na odcinku kpło Opola :shock: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi