Kamil Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 czy zarówki do podswietlenia zegarow ta sa takie same jak te od pozycji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 3x 3W (podświetlanie licznika) 2x 1,5W (pooświetlanie przebiegu i "wymiany oleju") *x 1,2W (żarówki kontrolek) tyle znalazłem na necie ale jakie dokładnie mają być (kształt) to ktoś inny doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 wsadzilem od pozycji 5w i swieca mocniej i jest ładniej :party: tylko pytanie teraz do znawców czy tak moze byc?? zamiast tych 3w 5w?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Być raczej może tyle że szybko ci szczarnieją (ale nie jestem pewny pytanie_bmw ) Ja proponuję już wsadzić LED (na wcisk wchodzą i efekt jest lepszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 LED?? czyli jakie bo nie jestem w temacie! aj przez te zegary to tylko narobiłem sobie problemu miga teraz poducha i pewnie trzeba gnac na kompa i 5 dych znow strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie wiesz co to są żarówki LED ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 chodzi Ci o te diody co daja takie jasne swiatlo :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dokładnie http://pl.wikipedia.org/wiki/Dioda_elektroluminescencyjna Czytałem gdzieś, że efekt jest lepszy od zwykłych żarówek (tablica rozdzielcza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 do licznika są inne żarówki niż do postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie wiesz co to są żarówki LED ? DZIEKI JUZ MNIE DOSZKOLIŁES <bmw_2> [ Dodano: 7 Marzec 09, 13:58 ] do licznika są inne żarówki niż do postoju WIEM ZE W ZEGARACH SA 3W A W POSTOJOWKACH 5W! ale mialem pod reka te 5w i narazie swieca! czy moga zostac czy wymienic na 3w??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Moim zdaniem układ jest bardziej obciążany (elektryczny) więc lepiej nie ryzykować Ale nie jestem biegły z tego tematu więc warto poczekać na odpowiedz speca pa .edukacji nigdy za wiele, ja czytając posty codziennie się czegoś uczę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Moim zdaniem układ jest bardziej obciążany (elektryczny) moim zdaniem to nie ma wiekszej roznicy! ale poczekam co napisza znawcy w tej dziedzinie <bmw_3> [ Dodano: 7 Marzec 09, 14:33 ] .edukacji nigdy za wiele, ja czytając posty codziennie się czegoś uczę no to jest oczywiste musze przyznac ze wiekszosc rzeczy ktorych sam zrobiłem w swojej bemce zrobiłem dzieki temu forum i chwala mu za to bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi