Forest Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Podróżując po naszym pięknym kraju uważajcie na te auta : Powiat Góra DGRE020 czarna Toyota Camry Powiat Jelenia Góra DJO5056 wrzosowy Ford Mondeo Powiat Kłodzko DKLY012 granatowy Fiat Brava DKLY025 czarny Opel Vectra Powiat Legnica DL31534 wiśniowy Ford Mondeo (miałem już nieprzyjemnośc spotkac się z nimi) DW7614F granatowa Skoda Superb Powiat Oleśnica DOLL501 DOLL514 Powiat Polkowice DBLH015 granatowy Opel Vectra DPLE582 srebrny VW Passat Powiat Świdnica DSWY001 granatowy Ford Mondeo DSWY013 srebrna Skoda Superb DSWY022 grafitowy Opel Vectra Powiat Wałbrzych DB07220 czarny Fiat Bravo Powiat Wrocław DW47901 zielony Ford Mondeo DW47181 zielony Ford Mondeo DW0917G granatowy Ford Mondeo DW47148 zielony Ford Mondeo DW7691F srebrna Skoda Superb DW485AG zielona Skoda Octavia DW077AA wiśniowa Skoda Octawia DW47910 biały VW Vento DW037CM grafitowy Opel Vectra Powiat Zgorzelec DZGE717 granatowy VW Passat DZGH925 biały VW Vento Powiat Złotoryja DZLE704 srebrna Skoda Octavia Spotkanie z w/w furaczami zaowocuje darmowym filmem i ubytkami w finansach oraz punktach Pozdro i jak najmniej takich przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Co do jazdy po Wrocławiu... OD znajomego z komendy drogówki przy Hubskiej dowiedziałem sie ze maja tez tajniackie BMW ) nie chciał powiedziec jakie ale widziałem na p[arkingu obok innych Bordowe BMW E36 w sedanie. wiec radzie sie nie scigać z podobnymi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 forest a z kąd masz takie informacje jeśli można wiedzieć ?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Banano są to aktualne auta i tablice ale skąd je mam zachowam dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adax997 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 heh dzieki forest ;P <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dobry temat ,ale kto by to wszystko spamietal..... A z tym Bmw to ciekawa sprawa.Trzeba by troche za tym poweszyc. Moze wpadnie kiedys na jakiegos spota?....Oczywiscie z pokojowymi zamiarami... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja sobie te numerki wydrukowałem i trzymam w aucie, jak widzę skodę czy podobny podejrzany samochód za mną to sprawdzam czy to nie jakiś pluskwiak jak nie to na tylnej szybie pojawia mi się napis : "Przykro mi że możesz podziwiać tylko tył mojego samochodu, ale przodu raczej nie dasz rady...BMW" hehehe a co do tej policyjnej Bejki to jak będę miał przyjemność z nimi rozmawiać albo spotkam gdzieś (wybieram tą opcję) to zaproszę ich na spot może kierowca okaże się takim maniakiem tej marki jak MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jeśli ktos chce to moze podejchac i spisac numery:D:D osobiście zorbie to jutro. prawdopodobnie jest jeszcze jedna ... jutro pojade na szpiegi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi