barson100 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hi. Czy moze mi ktos powiedziec co jest grane,od jakiegos czasu podczas jazdy zapalaja mi sie wszystkie kontrolki ,wskazowki zegarow wariuja WARJACJA :shock: trwa to jakies dwie sekundy i znowu jest wszystko w pozadku. moja bmw e36 325i z gory dzieki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Był podobny temat 1 Proponuje sprawdzić połączenie kabli na kostkach i w kostkach pokręcić poobracać i bedzie widać czy przerywa!!Pozdrawiam 2 Sprawdź jeszcze aku bo często przez jego zły stan dzieją się takie rzeczy (najlepiej podłącz jakiś dobry - sprawdzony i zobacz czy jest poprawa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Możesz mieć problem z jakimiś przekaźnikami, tzn dostała się wilgoć, sprawdź bezpieczniki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi