woz Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Nie no, juz po raz setny widze takie ogloszenie. Nie wiem z kad sie biora te wyssane z d...y dane typu 215KM, bez zadnych przerobek oczywiscie. Ja piernicze. nie wiedza to napisza byle co zeby ladnie wygladalo na ogloszeniu. Albo i wiedza i chca nabrac jakiegos nieswiadomca... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7972199 [ Dodano: 5 Marzec 09, 21:55 ] ...ja mysle, ze to ta rozporka. Ona dala te 20 kucykow wiecej... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Albo ten stożek mu tyle dał :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 "Auto jest moim oczkiem w głowie na bieżąco serwisowany. Rok temu auto przeszło kapitalny remont tzn. remont silnikana nowych czesciach nowa blacharke progi błotniki reperaturki i całe pomalowane w perłowym granatowym kolorze z palety m-power." Tyle porobił i sprzedaje pytanie_bmw - aż dziwne. Co do koników, dziwna sprawa, może ta zawiecha + stożek + rozpórka tyle daje wg właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie ma co się zastanawiać , ja się mogę założyć że to ten aerodynamicznie ponacinany fotel kierowcy dał mu więcej mocy , gdyby nie to właściciel na pewno by go wymienił , w końcu to auto to oczko w głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 "Rok temu auto przeszło kapitalny remont tzn. remont silnikana nowych czesciach nowa blacharke progi błotniki reperaturki i całe pomalowane w perłowym granatowym kolorze z palety m-power." ...nowa blacharka i caly malowany, czyli byl na bank walony i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hehe tak zamontowany stozek to predzej odejmnie mu 20 kucykow niz doda... kuknijcie jakie opony ma na felgach uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie ma co się zastanawiać , ja się mogę założyć że to ten aerodynamicznie ponacinany fotel kierowcy dał mu więcej mocy :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Napisał że 158kw to jest 211 PS i już się nie zgadza. Pozdro wszyst <bmw_1> kim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Palkosz1, 158 * 1,36 = 214,88KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ...nowa blacharka i caly malowany, czyli byl na bank walony i tyle hmm..ja tam lubię sobie auto pomalować nawet jak nie jest walone.Tyle porobił i sprzedaje - aż dziwne. ja właśnie tak ciągle robię i teraz też,bo blacharka zrobiona cała,pomalowana cała oprócz dachu,silnik rewelka i sprzedaję. Potrzebuję kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Sie czepiacie kobyłek <bmw_4> gosc sie pewnie pomylił (jak połowa sprzedających) ... ale za to tapicera jaka zajebiaszcza :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ... ale za to tapicera jaka zajebiaszcza :lol: :drunk: Nie no, teraz naprawde sie czepiacie. Ja akurat zawsze, przy kazdym samochodzie ktory byl moim oczkiem w glowie (bo jakby to inaczej), zakladalem specjalne podarte fotele.. To moze tam te 15 koni sie schowalo, pod tapicerke? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Oj tam juz go zostawcie moze ma w bagazniczku jakies kucyki ukryte [ Dodano: 6 Marzec 09, 22:18 ] http://moto.allegro.pl/item569545392_biala_bawara.html Panowie a zobaczcie to RAKIETA hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Oj tam juz go zostawcie moze ma w bagazniczku jakies kucyki ukryte [ Dodano: 6 Marzec 09, 22:18 ] http://moto.allegro.pl/item569545392_biala_bawara.html Panowie a zobaczcie to RAKIETA hehe Strzeliłem se w pysk co by się obudzić ale nie pomogło , to nie może być rzeczywistość , nieeeeeeeeeee !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 AWV napisał/a: Tyle porobił i sprzedaje - aż dziwne. ja właśnie tak ciągle robię i teraz też,bo blacharka zrobiona cała,pomalowana cała oprócz dachu,silnik rewelka i sprzedaję. Potrzebuję kombi. E34-Patryk, nie porównujmy ciebie do tego kolesia http://moto.allegro.pl/it...ala_bawara.html Panowie a zobaczcie to RAKIETA hehe aaaa to jest nie możliwe !!!! "DOWYMIANY JEST PRAWA PRZEDNIA TARCZA HAMULCA BO PRZY CHAMOWANIU TROCHE TRZESIE " - no comment ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 BOZE Moj drogi jak ja po prostu uwielbiam ogloszenia w ktorych nie ma ani jednej kropki lub przecinka i wogole a tak naprawde to widac ze samochod to tez oczko w glowie bo ma specjalna tasme malarska na przeplywomierzu no i to podswietlenie na niebiesko i przescieradlo na fotelach i ten byk pomalowany na bokach widac ze o prawdziwa sport maszyna o ja piernicze zaluje ze sie tak pospieszylem z kupnem swojej e34 kombi bo napewno bym sie na tego zdecydowal... ...o luuudzie. Jestesmy po prostu przeokrutnio wszyscy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Wiecie co powinniśmy chyba zrobić jakiś konkurs na "najgorsze ogłoszenie jak i auto". I zadzwonić do delikwenta pytając się czy palą mu wszystkie gary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 hehe pomysł niezły jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie no koledzy ja próbuję zrozumieć tych ludzi i ich ogłoszenia,ale sorki,nie daję rady. Niech mi ktoś wytłumaczy ogłoszenie o tej białej E34,jest warta tych pieniędzy? O co gościowi chodziło? Warto dać za to auto więcej niż za zdrową,w jakimś ciekawym kolorze,dokupić oryginalne zderzaki,zedrzeć tego stwora z drzwi,powymieniać to co trzeba(typu tarcza JEDNA hamulcowa,guma przepływki itd.) i dalej będziemy do przodu. Za tą kasę to ja 94r V8 piękne kupię i bez tej całej żywicy zamiast zderzaków. Nie ma co wystawiam moją za 15tyś.,bo mam oryginalny lakier z mieszalni R&M :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Po raz kolejny zerknalem na to ogloszenie. Nie no, po prostu oczom sie nie wierzy. Co za zlom!!!! <bmw_4> Poczawszy od silnika,wnetrza i konczac na tym rewelacyjnym przednim spojlerze z gwiezdnych wojen - po prostu caly samochod jest jeden wielki wrak!! Syf, brud, po prostu brak mi slow! AWV, ja juz mysle, ze konkurs o ktorym wspomniales jest juz rozstrzygniety. Mamy zwyciezce. A najzabawniejsze w tym jest to, ze koles chce 9 kawalkow za nia. Przeciez z reka na sercu mysle, ze ona jest warta jedna trzecia, moze. Tak jak Patryk napisal. Za 9 tysiecy mozna znalezc jakas zadbana w dobrym stanie, a nie cos co sie nadaje jedynie jako kotwica do statku. Ja za swoja zaplacilem 5300, ale wiedzialem co jest w niej do roboty. Byla robota przy silniku, zawieszeniu i inne tam duperele, ale byla oryginalna. W tym stanie w jakim byla, jest 4 razy w lepszym niz ten bialy szrot z futrzakami na desce rozdzielczej... Juz mozna puchar kolesiowi z Walbrzycha wysylac.. :party: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 MIEJSCE NUMER 1 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja to wogole nie wiem jak mozna TJUNINGOWAĆ Bmw serii 5 lub 7 to jest wogole dla mnie nei zrozumiałe :?: :?: :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mi podobają się najbardziej te kostki na lusterku, nie wiem dlaczego jakoś mnie tak hipnotyzują. Jakbym wsiadł do środka i spojrzał na nie, to od razu wyciągam kasę, choćby nie wiem jaką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A mnie urzekły te plastikowo-aluminiowe dywaniki,nełony w środku, łuchwyt na komórę i budowla zamiast podłokietnika między fotelami. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A mnie urzekły te plastikowo-aluminiowe dywaniki,nełony w środku, łuchwyt na komórę i budowla zamiast podłokietnika między fotelami. <bmw_4> Mnie to samo urzekło... poezja <bmw_4> A tak na serio to co to za budowla pytanie_bmw Główkuje i nie jarze po co coś takiego. Coś podobnego widziałem jako gałkę lewarka skrzyni, ale jako podłokietnik :shock: aaaaa...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi