Proper1986 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam wszystkich.Mam pytanko na które od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć odpowiedzi.Szukam virtual tuning dla bmw 5 seria e 34.Szukałem w internecie ale niestety nic! czy zna ktoś jakiś konkretny link gdzie mógłbym zobaczyć jak można stuningować e 34 uklon_bmw ? Byłbym wdzięczny za udzielone informacje:) pozdro all <bmw_1>.Jedyne fotki jakie znalazłem to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie ma nigdzie bo nikt nie tuninguje , German style ... Gleba fele ciemne szyby ... : - )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Masz racje ta seria nie jest zbyt "lubiana"przez firmy. Ja u siebie rozgladajac sie za czymkolwiek tez mam problemy. Wiekszosc akcesoriow jest do serii 3. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 to raczej za powazny samochod tej klasy auto to raczej sie nienadaje ewentualnie brewki fele spojlery zaden badlock i nic w tym stylu niepasuje do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi