woz Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam! <bmw_1> Mam problem. Szyby przednie (obydwie) nie zatrzymuja sie przy ramie od drzwi, czyli nawet jak dojdzie do konca, to jesli bedziesz trzymal dalej przycisk zamykania szyby elektrycznej, to szyba i tak bedzie cisnela w gore, mimo tego ze jest juz zamknieta, dopoki silowniki sie nie rozwala. Krancowki (tak to sie nazywa) ponoc byly w stanie dobrym (kupilem silowniki z krancowkami na allegro..). Co moze byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 hmm no dziwna sprawa. A może ślizgi są wyjechane i wychodzą z jednej strony z szyny (jeden ślizg) i dlatego kręci dalej bo nie czuje oporu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 mi się wydaje że to może być przekaźnik albo nie wiem jak to jest tam dokładnie ( bo myślę że to do E34) tam chyba jest taki moduł szyb i to też mogło Ci siąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mam namiary na jakiegos elektronika. Zobaczymy. Dzieki za rade <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi