el_banano Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie w marcowym numerze PC WORLD jest zjeb** program o nazwie "Car Designer" jest to alpikacja do wirtualnego tuningu samochodów, pozwala zaprojektować daleko idące modyfikacje auta!! ogromny wybór felg i bardzo duże możliwości pozwalają zrobić wszystko z każdym samochodem. dodaje foto które wam to troche zobrazuje <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 zaraz lecę do sklepu , ciekawe czy będzie e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 tutaj przerabiać możesz swoje auto to taki mały przykład na mojej buni :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No to dla tych co nie moga kupic pcworld'a poprosze wersje online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 A ja pewnie nie zdążę kupić,bo wszystkie wykupią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 el_banano, powiem, że program bardzo ładnie działa patrząc na twoje cacko - te felaśki Ja byłem pytałem i nie dostałem ehhhh... Tu wersja online ENG (ale trzeba być zarejestrowanym - 5pln sms) : http://torrenty.org/torrent/169343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.sendspace.com/file/tjdvty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 ale że kobieta mu znalazła ten program i przyniosla płytkę do domu to nic nie napisał mężczyźni:) życzę powodzenia w tuningu happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 oj tam szczegóły :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Program kozak Mozna sie pobawic:) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kurcze nie mam fotki swojej Buni z boku ehhh, ale jutro zrobię i się pobawię program rewelka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Narobiliscie mi smaka hehe pedze do kiosku moze jeszcze znajde :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Maras1122, wyzej jest link do downloadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Faktycznie niezła zabawka :drunk: mozna sobie na szybko przełożyc felunek na letni bez wychodzenia z domu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mordulec,ale felunek,no myślę że takie sznycle możesz założyć,naprawdę pasują! Musze skoczyć do kiosku zobaczyć czy jest jeszcze dla mnie numerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 E34-Patryk, nie musisz kupować można ściągnąć Mordulec, tak jak napisał Patryk - pomyśl nad sznyclami do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 http://www.felgi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi