Kosa Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 moja e34, stoi w garazu i czeka na kupca juz na Alu...jednak gdyby nie fakt, ze sprzedaje to poczekalbym jeszcze z miesiac :wink: w plananach nowsze BMW czy zmieniasz marke ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 nowsze na bank nie chciałbym e30 cabrio, ale ciężko jest znaleźć naprawdę zadbany egzemplarz w Polsce, a kurs euro nie pozwala mi poszaleć za granicą, e34 m5, ale w kwocie jaką dysponuję są same śmietniki, jak na razie szukam, w przeciągu 2 miesięcy chciałbym coś znaleźć... może jakieś e24, zobaczymy co ładnego się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Szkoda ze nie szukales cabrio pare lat temu, sprzedawalem naprawde perelke Ale jesli chcesz moge napisac do kolesia i sie spytac czy nie zna kogos, kto sprzedaje jakis ladny egzemplarz. Koles jest w porzadku i swirem beemek. Skoro nie chcesz isc w nowsze, ja bym polecal e30. Jakos mam sentyment do tego modelu... <bmw_1> [ Dodano: 9 Marzec 09, 21:20 ] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8010358 [ Dodano: 9 Marzec 09, 21:20 ] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6750140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Pomimo tego że już jeżdżę na letnich (sytuacja mnie zmusiła, a teraz nie chce mi się zmieniać z powrotem na zimówki ), proponuję jeszcze poczekać, zwłaszcza ze względu na koszty nowych oponek. Po zimie dziury są takie że koło można zostawić a nie wspomnę co się dzieje z oponami. Zwłaszcza niski profil mocno dostaje po d..., a jak jeszcze dojdzie duża szerokość laczka to naprawdę ciężko się jeździ, a wyprzedzanie przypomina skakanie z kolein w koleinę Także koledzy :shock: na stan naszych "bezpiecznych" dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zad Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja ustaliłem sobie termin zamiany na pierwszy dzień wiosny akurat sobota i można spokojnie zmienić za dnia. Chyba ze wróci zima , oby nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zimy raczej być już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 a dzisiaj śnieg sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 śniegu jeszcze nie widziałem, ale słyszałem że ostatnio też padał i dzisiaj w prognozie też widać śniegowo - ale przy takiej temperaturze to i tak nie za bardzo ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Napisałem, że ściegu nie będzie, a rano wstaje i patrze a tu jakieś g*** pada :shock: Ale temperatura taka, że raczej nie będzie miał prawa się utrzymać. Trzeba jednak pamiętać : "w marcu jak w garncu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 u mnie śnieg z deszczem i -2 czyli lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Weekend być ciepły (nawet +13) , ale noce cholera jeszcze mroźne <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ja muszę felgi albo spolerować albo polakierować a mi się budżet kończy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 witam ja już założyłem aluski:))) z 2 tygdnie temu ale dzis cos sypnelo z nieba białym.ale noce nie beda mrozne wiec smiało smigac na alu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 u mnie można więcej spotkać osób jeżdżących Maserati Quatroporte i Astonami DB9 niż na zimówkach :] ... temperatura w najzimniejszym dniu w roku spada w nocy do ... 7 stopni 8) ... ale gdy byłem w PL to jednak wolałem się zawsze chwilę wstrzymać z wymianą - nie wiem czy pamiętać, ale w zeszłym roku na wielkanoc padał śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja znowu zmieniam zdanie czekam do kwietnia ze zmianą, teraz mam na aucie 3mm warstwę śniegu która nie chce topnieć... <bmw_4> Kri$$, chętnie bym pooglądał takie furki jak Maserati czy Aston zamiast np. fiata 126p na zimówkach [ Dodano: 13 Marzec 09, 09:51 ] I dzisiaj załamka, z 3mm śniegu zrobiło się 3cm i ciągle pada... aaaaaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi