Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Kiedy zakładacie letnie kółka ?

zad

Rekomendowane odpowiedzi

nowsze na bank nie

chciałbym e30 cabrio, ale ciężko jest znaleźć naprawdę zadbany egzemplarz w Polsce, a kurs euro nie pozwala mi poszaleć za granicą,

e34 m5, ale w kwocie jaką dysponuję są same śmietniki,

jak na razie szukam, w przeciągu 2 miesięcy chciałbym coś znaleźć...

może jakieś e24, zobaczymy co ładnego się trafi

Szkoda ze nie szukales cabrio pare lat temu, sprzedawalem naprawde perelke :) Ale jesli chcesz moge napisac do kolesia i sie spytac czy nie zna kogos, kto sprzedaje jakis ladny egzemplarz. Koles jest w porzadku i swirem beemek.

Skoro nie chcesz isc w nowsze, ja bym polecal e30. Jakos mam sentyment do tego modelu... <bmw_1>

[ Dodano: 9 Marzec 09, 21:20 ]

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8010358

[ Dodano: 9 Marzec 09, 21:20 ]

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6750140

Pomimo tego że już jeżdżę na letnich (sytuacja mnie zmusiła, a teraz nie chce mi się zmieniać z powrotem na zimówki :P ), proponuję jeszcze poczekać, zwłaszcza ze względu na koszty nowych oponek. Po zimie dziury są takie że koło można zostawić a nie wspomnę co się dzieje z oponami. Zwłaszcza niski profil mocno dostaje po d..., a jak jeszcze dojdzie duża szerokość laczka to naprawdę ciężko się jeździ, a wyprzedzanie przypomina skakanie z kolein w koleinę :D Także koledzy :shock: na stan naszych "bezpiecznych" dróg.

u mnie można więcej spotkać osób jeżdżących Maserati Quatroporte i Astonami DB9 niż na zimówkach :] ... temperatura w najzimniejszym dniu w roku spada w nocy do ... 7 stopni 8) ... ale gdy byłem w PL to jednak wolałem się zawsze chwilę wstrzymać z wymianą - nie wiem czy pamiętać, ale w zeszłym roku na wielkanoc padał śnieg...

Ja znowu zmieniam zdanie czekam do kwietnia ze zmianą, teraz mam na aucie 3mm warstwę śniegu która nie chce topnieć... <bmw_4>

Kri$$, chętnie bym pooglądał takie furki jak Maserati czy Aston zamiast np. fiata 126p na zimówkach :D

[ Dodano: 13 Marzec 09, 09:51 ]

I dzisiaj załamka, z 3mm śniegu zrobiło się 3cm i ciągle pada... aaaaaa !