zad Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Zastanawiam się czy można już zakładać letnie koła . Nie mogę się doczekać widoku autka na siedemnastkach . Można już zakładać czy lepiej jeszcze trochę zaczekać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 jeśli temperatura nie obniży się tzn. poniżej +7, to na weekend zakładam letnie alusie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja raczej przełoze pod koniec marca na letnie , no chyba ze zrobią sie hawajskie klimaty to wtedy moze wczesniej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ja od tygodnia bujam się na letnich... ale to tylko przez przypadek, bo na letnich złapałem kapcia, a że nie były w najlepszym stanie to zmieniłem komplet na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 koniec marca/poczatek kwietnia to chyba najleprzy pomysł bo jeszcze mrozek bywa nocką :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Lepiej wstrzymać się do końca miesiąca. Wiadomo jak to u nas dzisiaj +10 pojutrze -5 i śnieg Ja też nie mogę się doczekać zmiany na letnie, mam takie piękne sliki z tyłu (praktycznie zero bieżnika hehe ) - no ale fela większa, a to już sporo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Nie żartujcie,że takie upały mamy w Polsce. Ja tu szyb wyskrobać nie mogę,po kolana w śniegu brodzę,a Wy sobie letnie kółka zakładacie? Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tu jest link do pogody na następne 16 dni i powiem od razu że nie jest za super heh http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm i trochę teorii : http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm ps. E34-Patryk u nas cieplej - ale co z tego jak kryzys mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak jest! Mamy kryzys! Stac nas bylo na snieg tylko do lutego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ja założę jak będą zrobione póki są takie chlapy wolę jeździć na zimówkach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 u nas cieplej - ale co z tego jak kryzys mamy to niestety wszędzie tak samo. My wracamy narazie do ciepłych krajów,czyli do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak jest! Mamy kryzys! Stac nas bylo na snieg tylko do lutego! hehe no to podsumowałeś nas - dobre E34-Patryk, określę wasz powrót do ciepłych krajów jak przylot bocianów... czyli przywieziecie nam wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja planuje na poczatku Kwietnia,ale nie wiem czy wytrzymam... Dzis odebralem ringi centrujace do moich felg,wiec w sobote musze zalozyc felgi i zobaczyc czy pasuja. moze juz tak zostanie ? :lol: Patryk,Ty to chyba dopiero w Lipcu letnie kapcie zalozysz ,jak sniegi u Was stopnieja co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 ja tam całą zime przejeździłem na letnich hehe fakt faktem że mam teraz trochewydatków przez to ale jazda jest pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 fakt faktem że mam teraz trochewydatków przez to ale jazda jest pierwsza klasa:) a co jakieś długie poślizgi zakończone krawężnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No Banan gdzieś tam zostawił trochę przodu. Ja wracam do Polski,więc chyba rozejrzę się za ładnymi alu z mega rantem i też lato wrzucę. A wogóle to będę chciał sprzedać moją bumę,jakby ktoś szukał to proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja planuję zmienić pod koniec marca, chyba, że spadnie jeszcze biały puch z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja tam juz dzisaj zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Po dzisiejszej pogodzie też zmieniam, jak tylko laczki dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja w środę zmieniłem, jak spadnie śnieg i będzie chciał zostać na dłużej to się najwyżej z powrotem zimówki założy w co wątpię :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Na nasze szczęście ma być tylko mokro, a śnieg raczej już nie zagości u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzisiaj sypie u mnie śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 wczoraj w pogodzie pokazywali że marzec ma byc taki deszczowy, chlodny i temp około 7 w dzien w nocy 2, tak więc ja jescze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja cala zime przelatalem na oponach letnich i alusach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 moja e34, stoi w garazu i czeka na kupca juz na Alu... jednak gdyby nie fakt, ze sprzedaje to poczekalbym jeszcze z miesiac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi