pyra Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 witam potrzebne wskazowki do wymiany przewodów paliwowych (e34 520i touring)jeden jest tak kiepski że jest mokry od paliwa nad tylną osią -jak wygląda sprawa rurek?czy miedziane czy stalowe?czy dać na warsztat ,czy podzialać samemu -pozdrowionka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afa Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja mam e34 i w moim były stalowe rurki były bo je wymieniłem na miedziane bo stare to byla jedna wielka rdza takze wydaje mi sie ze masz stalowe a co do warsztatu to raczej powinienes sobie sam dac rade jesli posiadasz kanał w garazu i troszke dobrych checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hej dzięki za podpowiedz- dobrze uslyszeć czyjeś zdanie na tak niby prosty temat uklon_bmw -a dziś udalo mi się zdobyć miedziane 19 zl za metr-jutro działam -pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi