rumunm5 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 witam mam problem moj kolega kupil sobie e36 1.8 z 91 roku chcialem mu wykasowac kontrolki inspekcji ale po otwarciu gniazda okazalo sie ze ma on inne gniazdo (nie to z pacmanem )tylko w srodku jest trojkat jak wykasowac ta inspekcje domowym sposobem w tego typu gniazdach wiem ze tej samej wersji bmw z 94 roku ma gniazdo z "pacmanem"ale to mnie lekko zaskoczylo prosze o pomoc uklon_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Tak jak na obrazku bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 no LED to raczej nie, lepiej żarówkę na 12 V,albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 przykro mi ale to nie jest to gniazdo jego gniazdo znajduje sie po stronie kierowcy przy nadkolu a nie jak w innych po lewej stronie :idea: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi