Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Kolejny ciekawy artukuł

AWV

Rekomendowane odpowiedzi

Skandal i hańba na zmianę czyli nic nowego. A od BMW dziennikarze powinni sie od...ć jestem ciekaw czym oni śmigają przecież ich stać to nie kupią VW lub Mazdy heheh Co drugi pewnie jezdzi Bumą lub Audi. Kpina. Nasz prezydent przynajmniej ma gust do aut heheh ale pewnie i tak nie mial wyboru bo tylko najlepsze auta oczywiscie ze stajni BMW mogą być furami rządowymi. <bmw_1>

Raczej prezydent nie wybierał marki tylko ktoś to zrobił (rozsądny za niego :D ).

Mnie tylko drażni ile oni jeżdżą i ilu ich jest do tej jazdy (po co w Los Angeles jest chyba 5 radnych a u nas - coś okołu 200 ale mogę się z tymi danymi mylić! )

Każde auto rządowe nie może palić mało, bo przecież wazy (są to umacniane wersje cywilnie) - więc co do spalania to normalne.

E34-Patryk, nie przejmuj się tym, przecież znasz prawdę a tylko ona się liczy :)

Pomyślcie ile palą fury rządowe w Ameryce (pojemność pewnie z 6-8l) i tam się nikt tego nie czepia (ale mieli jakieś dąsy*) bo to chyba normalne, że ważni ludzie działający w Państwie muszą takie cuś mieć co pali jak smok - przez wagę pojazdu.

Auto Prezydenta Obamy ponoć rewolucja - bo to Diesel :D

Pewnie nie bez powodu rząd Polski wybrał BMW, coś w tym jest... w tej najlepszej marce :D

* http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/nowe-auto-obamy,1239379,1718

a w szwecji premier jeździ tramwajem do pracy.

po co im tyle aut?

rozumiem dwa trzy repreznatcyjne, a nie floty całe. potem sie dzieja takie jaja, jak wozenie zon na zakupy itp, wszystko za nasz hajs.

Gdyby, każdy z tych waćpanów miał sam zarobić na taką 7er, a potem na utrzymanie jej, to jestem przekonany, że wystarczyłyby im Skody SuperB.

Nie no wiadomo, że mieć tyle i to takich markowych aut to zdecydowana przesada.

Pewnie jak by Polski rząd zrezygnował z połowy tej "floty" to dziura budżetowa zmniejszy się i to znacząco.... nie mowie już o ich wynagrodzeniach !! <bmw_4>

Co do premiera Szwecji to szacun dla niego :D <bmw_1>

ps. a ile mają jeszcze aut inne partie, itd - też za nie płacimy...

a propos premiera Szwecji - mam kolegę Szweda i jak wczoraj z nim rozmawiałem, pojawił się następujący temat:

on: słyszałem, że macie prezydenta palanta?

ja: no cóż... wieści szybko się rozchodzą...

on: nie przejmuj się - nasz premier to też oszołom...

ile w tym prawdy - ciężko mi oceniać, bo nic o ich premierze nie wiem :P

taki mały OT :wink:

a propos premiera Szwecji - mam kolegę Szweda i jak wczoraj z nim rozmawiałem, pojawił się następujący temat:

on: słyszałem, że macie prezydenta palanta?

ja: no cóż... wieści szybko się rozchodzą...

on: nie przejmuj się - nasz premier to też oszołom...

Z tego bym jakiś kawał wymyślił np.

Spotyka się Polak ze Szwedem i rozmawiają:

S:słyszałem, że macie prezydenta palanta?

P:no cóż... wieści szybko się rozchodzą...

S:nie przejmuj się - nasz premier to też oszołom

P:ale nasz nie dość, że jest straszny to ma brata bliźniaka - czyli mam 2x bardziej przesrane

to był żenujący dowcip prowadzącego ;)

jak to mówi mój znajomy- przyszli w flanelach wyszli w gajerach :D ( :(:(:(:( )

bardzo słuszne stwierdzenie, już je kiedyś słyszałem bmw_beer