AWV Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 możecie mi pomóc coś przy tym autku ? : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7415037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam........ Calkiem ladnie sie prezentuje ta E36 o ile wierzyc tresci ogloszenia to przebieg ma maly warto ja obejzec :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Też zastanawia mnie ten przebieg, planuje w następnym tygodniu podjechać i się przyjrzeć temu cacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franko85 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Auto kupiłem w 2005 roku w czerwcu z przebiegiem 115500km. Jeżdżę TIR-em w systemie 4/1 (4tyg trasa/ 1tydz dom) i tylko przez ten 1 tydzień w miesiącu autem się poruszam, stąd ten przebieg. Chcę zmienić na E46 320d, dlatego sprzedaję. Pozdrawiam. hmm... rzadko bywa w domu a chce zmienić na diesla hmm... zastanawiające :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 chce zmienić na diesla bo jak jeździ ciężarówką to będzie mieć wache za fryty jak sobie bedze troche podbierać proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Auto kupiłem w 2005 roku w czerwcu z przebiegiem 115500km. Jeżdżę TIR-em w systemie 4/1 (4tyg trasa/ 1tydz dom) i tylko przez ten 1 tydzień w miesiącu autem się poruszam, stąd ten przebieg. Chcę zmienić na E46 320d, dlatego sprzedaję. Pozdrawiam. hmm... rzadko bywa w domu a chce zmienić na diesla hmm... zastanawiające :?: :?: :?: Jak lata Koniem to na cholere mu benzyniak , tak jak pisze Banan akurat w tym przypadku gosc bedzie tankował za frajer , moim zdaniem warto sie zainteresowac 13 tys troche duzo jak za japończyka ale jak jest w dobrym stanie to czemu nie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No liczę, że z ceny zejdzie (skoro mu zależy na sprzedaży). Martwi mnie tylko jedno - to auto już trochę stoi na necie no ale warto je oglądnąć więc w nast tygodniu podjadę z ceny chce zejść bo planuje wstawić tam fotele inne (od M albo przynajmniej pól kubły) i jakieś felaśki dobre dać nie liczę już zmiany oleju itp [ Dodano: 25 Luty 09, 03:51 ] Info od właściciela (nie całe) : Te zdjęcia z ogłoszenia są robione jakoś we wrześniu, i jedno co się zmieniło, to pękł zderzak w dwóch miejscach, po tym jak ktoś w nocy manewrował pod moim blokiem... ... wymieniałem przednią chłodnicę, bo była gdzieś jakaś dziurka, przez którą się zapowietrzał układ chłodzenia i grzało się auto... <-- muszę się dowiedzieć czy się przegrzał bo jak tak to du*** Wymieniałem łożysko tylne prawe, bo było głośne, i był wymieniony olej w przekładni most tylnego. Ostatnią rzeczą jaka była wymieniona, to tylne klocki hamulcowe. To wszystko było robione w latach 2005-2006, od tamtego czasu nic nie robiłem poza wymianą oleju... Błotnik to nie problem bo mam kolesia co "spawa plastik" za dobre pieniądze i robi to dobrze to parę fotek, proszę was o opinie bo już na serio podchodzę do tego auta (zaraz po tym jak sprzedam swoje) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kolega kiedys pracowal u jego ojca w warsztacie i ztego co pamietam to przodem zawinal sie na slupie takze dobrze sie przyjrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kolega kiedys pracowal u jego ojca w warsztacie i ztego co pamietam to przodem zawinal sie na slupie takze dobrze sie przyjrzyj to mam rozumieć że koleś ma ojca który ma warsztat samochodowy ? a mocno to się zawinęło (jesli pamiętasz) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Błotnik to nie problem bo mam kolesia co "spawa plastik" za dobre pieniądze i robi to dobrze rozumiem,że chodzi o zderzak. Nie wiem czy to wogóle plastik(ABS czy jak to się tam zwie) czy jakiś laminat,żywica i nie da się posklejać. Lewa lampa(od kierowcy) jest na nieoryginalnych wkrętach,ale to może nic ważnego. Przyjrzyj się jej dokładnie,np.czy pod maską znajdziesz jakiś ślad gdzie mogło się kończyć malowanie. Obejrzyj lampy czy są takie same(firma itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ... wymieniałem przednią chłodnicę, bo była gdzieś jakaś dziurka, przez którą się zapowietrzał układ chłodzenia i grzało się auto... Pierwsze co to w oczy rzuca się ten zderzak, tak bez powodu raczej nikt nie zmienia na laminat?! kolega kiedys pracowal u jego ojca w warsztacie i ztego co pamietam to przodem zawinal sie na slupie I tu raczej będzie odpowiedź. Najlepiej będzie sprawdzić geometrię na jakiejś dobrej stacji diagnostycznej z dobrym sprzętem no i podłużnice czy były sztukowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 E34-Patryk masz racje pomyliłem się nie błotnik a zderzak Lampy dla mnie to nie są od tego modelu (takie występują seryjnie w Compact i Touring - są niższe o 5mm od tych z sedana i coupe). Do tego naklejka na kielichu, oryginalnie jest metalowa przykręcana do góry nogami i chyba po drugiej stronie jak w tym przypadku. Co do zderzaka to nie jest to dla mnie najważniejsze i jak bym już zakupił furke to na końcu się nim zajmę. Jak już pojadę to oglądać to powiem prosto z mostu jak ja to auto widzę i tyle, zobaczę co mi powie właściciel. Nie liczę na auto bez żadnego puknięcia bo będę takiego szukał rok a ja chce pod koniec marca Coupe no ale zobaczymy jak to się poukłada - czy coś znajdę. Auto ma jechać prosto i ślady ewentualnej kolizji mają być niewidoczne do tego silniczek igiełka i będzie super (no i nie ma mi trzeszczeć i kwęczeć ) Zastanawiam się nad tym kolesiem co sprawdza auto za 100pln z otomoto - zawsze coś pomoże a przy tej kasie co się daje za auto to taka kwota nie jest dramatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 AWV, na Twoim miejscu poszukalbym cos innego. 3tyg temu kolega kupił tą: http://allegro.pl/show_item.php?item=537814482 dał 14tys. fotel do podszycia, kiera brzydka, ale 328i bardzo dobrze wyposazone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a chyba masz rację, napaliłem się jak łysy na grzebień... trzeba chyba poszukać czegoś innego (tu mnie lokalizacja skusiła przyznam), ale jak będę we Wro to podjadę i zobaczę to z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 znalazlem cos odpowiedniego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7249327 albo moze takie cos: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7519970 niestety IS, ale ladny: http://moto.allegro.pl/item560927841_bmw_e_36_318_is.html pełny mpakiet, ale 316i http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7852248 ewentualnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7763003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a więc to pierwsze widziałem i myślałem nad tym ale... kawał drogi ode mnie no i pewnie celowo przebieg nie jest podany - ale auto wygląda naprawdę zacnie drugie też fajne ale trochę duży przebieg (w sumie normalny jak na te lata) hmmm... trochę mi te fotele nie pasują bo miałem takie i się ślizgałem dość na nich trzecie ten IS-ik trochę silniki nie R6 nie trafiają do mnie... czwarte heh gdyby tam silnik 2.0 był to normalnie bym wyruszył super wygląda i zaj*** wypas w środku piąte jest bez Vanosa a szkoda, ogólnie szukam czegoś od 96 w gorę ale dzięki wielkie za linki <bmw_2> bmw_beer <bmw_2> jak coś ciekawego znajdę to umieszczę obiekt do oględzin ps.a może ktoś szuka Compact-a 323TI ? [ Dodano: 26 Luty 09, 15:24 ] A może coś takiego (tylko pewnie kat, ale czekam na wasze opicie) : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7702043 trochę tylko mi się wydaje, że autem zajmuję się handlarz bo taki rejon, ehhh [ Dodano: 27 Luty 09, 01:49 ] No i doszło jeszcze to (jest trochę daleko ode mnie więc czekam na opinie). Rocznik też nie za młody ale wygląda obiecująco. http://www.forum.maxbimmer.pl/topics2/sprzedam-e36-325-coupe-vanos-szpera-vt10883.htm#83586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ta z Lubina żeby była na tych felach z pierwszej foty to masakra. Właśnie licytuję takie na allegro,ale z 2 razy większym rantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no fele kozak, ale już wole bez nich bo mniej za auto dam życzę powodzenia w aukcji - pewnie te twoje to już totalny kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja już odpadam z licytacji po przekroczeniu 2650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no to sporo lepiej czekać na jakaś okazję ja dalej szukam mojej wymarzonej Coupe [ Dodano: 4 Marzec 09, 08:00 ] A co powiecie o tym ? tylko nie patrzcie na felgi bo jak da radę to kupuje auto bez nich (brak $) : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7954756 [ Dodano: 4 Kwiecień 09, 12:08 ] NOWE : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8284390 Możecie coś od siebie napisać o tych cacku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi