M@ły Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam wszystkich fanów śmigiełek Jestem przed zakupem swojej pierwszej Buni i szukam czegoś sensownego! Mam wielką prośbę o sprawdzenie tego samochodu mam troszkę daleko a nie chciał bym się rozczarować http://www.moto.allegro.pl/item562920746_bmw_530_d_individual_220_km.html Za wszelką pomoc dziękuje z góry Pozdrawiam M@ły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 kto chętny ? im więcej par oczu tym więcej "wad" się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja sie na dizelach nie znam , ale pooglądac moge :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Koledzy był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś podjechał do człowieka i zobaczył dla mnie samochodzik Jeśli nie to pozostaje mi rzeczoznawca samochodowy z Wrocka Pozdrawiam i czekam na informacje. M@ły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Obejrzymy go z wierzchu osłuchamy itp, ale na allegro możesz zamówić inspekcje pojazdu za 99 PLN brutto Jak uwiarygodnić opis pojazdu?Opis pojazdu wystawionego w motoAllegro można zweryfikować zamawiając jego inspekcję. Może to zrobić zarówno Sprzedający, który chce uwiarygodnić swoją ofertę, jak i Kupujący. Inspekcja pojazdów to usługa, którą prowadzimy we współpracy z firmą Inter Partner Assistance. Polega na kontroli zgodności faktycznego stanu technicznego pojazdu z informacjami podanymi w ofercie. Specjalista dokonuje oględzin samochodu bezpośrednio u sprzedającego, a następnie udostępnia zainteresowanemu dokumentację składającą się z protokołu inspekcji i fotografii pojazdu. Dlaczego warto zamówić inspekcję? * Jeśli kupujesz: Inspekcja pojazdu jest dobrym wyborem w sytuacji, gdy nie masz czasu obejrzeć pojazdu osobiście lub wiąże się to z kosztowną podróżą. Rzeczoznawca obejrzy go za Ciebie i dostarczy Ci szczegółowy opis wraz z fotografiami i protokołem inspekcji. * Jeśli sprzedajesz: Inspekcja jest idealnym narzędziem podnoszącym Twoją wiarygodność i potwierdzającym zgodność Twojego pojazdu z przedstawianym opisem. Po otrzymaniu wyniku inspekcji będziesz mógł umieścić raport na stronie z ofertą, potwierdzając w ten sposób stan sprzedawanego pojazdu. dostaniesz opis wszystkich usterek fotki itp. myślę że nie kosztuję dużo a masz już jakąś podstawę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dobra zrobię w ten sposób niech człowiek podjedzie i już. Ale jak by ktoś oglądał te autko wcześniej to też chętnie wysłucham czegoś na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dobra zrobię w ten sposób niech człowiek podjedzie i już.Ale jak by ktoś oglądał te autko wcześniej to też chętnie wysłucham czegoś na jego temat. To mamy oglądac to auto czy , bierzesz rzeczoznawce ? Najlepiej jakby ktos sie jeszcze znalazł do oględzin kto ma 3 litrowego dizela :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Oczywiście że jestem zainteresowany waszą pomocą :mrgreen: Gość na razie jest po za zasięgiem telefonu chyba bo nie odbiera itp. Fajnie by było jak by był ktoś z 3.0 dezelem bmw_beer [ Dodano: 28 Luty 09, 20:34 ] Koledzy już nie aktualne Zakupiłem skrzydełka w m-pakiecie czekam na lepsiejszą pogode to fotki jakieś zapodam Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Oczywiście że jestem zainteresowany waszą pomocą :mrgreen: Gość na razie jest po za zasięgiem telefonu chyba bo nie odbiera itp. Fajnie by było jak by był ktoś z 3.0 dezelem bmw_beer [ Dodano: 28 Luty 09, 20:34 ] Koledzy już nie aktualne Zakupiłem skrzydełka w m-pakiecie czekam na lepsiejszą pogode to fotki jakieś zapodam Pozdr. To pochwal sie co kupiłes bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi