Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Koledzy bardzo Pilne!

streetracer!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Może troche nie ten dział ale mam wrażenie ze tutaj wiecej osób zagląda :wink: Potrzebuje berdzo bardzo pilnie takiego pręcika ktorym zapina sie żarówke w(siedzac w aucie) lewej przedniej lampie! Tej zewnętrznej gdzie jest postojówka i krótkie światło. Nie opłaca mi się całej lampy kupować i wymieniac przez taka pierdołe :roll: moj precik sie odpiął i gdzieś spadł :oops: Nie wiem gdzie i czy takie coś dostanę, Dla tego Bardzo ale to Bardzo was proszę jeżeli ktos posiada taka rozbita lampe i mogłby wyslac mi taki precik oczywiscie nie za darmo :wink: byłbym strasznie wdzięczny uklon_bmw bo teraz jezdze o jednym swiatełku bo zarowka wypada z lampy :cry: Z góry dziękuję i Pozdrawiam! <bmw_2> aha i jest to e30 z 88 roku. <bmw_3>

no tak tylko ze właśnie pracuje w tych godzinach i nie mam kiedy tam dotrzeć, a poza tym do najbliższego serwisu bmw mam jakieś 35km w jedną strone, a wiec wtedy bardziej opłacało by sie kupic lampe z allegro :roll: kurde taka mala rzecz a tak utrudnia no pytanie_bmw Ale wierze w to że ktoś ma taka rozbita lampe i zechce przysłać mi ta spineczke happy_bmw <bmw_2>

O kurde dzięki! :shock: Przyznam że w życiu bym na to nie wpadł! Dobry Jesteś happy_bmw Spróbuje ją tak powyginać odpowiednio i może narazie bedzie hulac :wink: Super <bmw_2> Ale mimo wszystko nadal będę wdzięczny za oryginalną spineczkę <bmw>

O kurde dzięki! :shock: Przyznam że w życiu bym na to nie wpadł! Dobry Jesteś happy_bmw Spróbuje ją tak powyginać odpowiednio i może narazie bedzie hulac :wink: Super <bmw_2> Ale mimo wszystko nadal będę wdzięczny za oryginalną spineczkę <bmw>

Ale dasz rade? Ja bym nie dal za cholere. Tylko McGyver potrafilby zrobic takie zaczep z takiej spinki.. :mrgreen: