maj46x Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie wiem czy był już kiedyś taki temat, ale wymyśliłem takie coś na razie w formie tapety 1600 x 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Fajnie to wygląda i dobry pomysł. Tylko co z tymi co mieszkają poza Wro ? Mozę wymyślimy logo dolnego śląska dla MAXBIMMER-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A co,dotychczasowe logo jest zle czy co? Tylko co z tymi co mieszkają poza Wro ? AWV, to jest Wroclawski klub,to nazwa jakiego miasta ma byc na logo??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Szczerze to powiem tak: nie ważne jakie logo, ważne jaki klub <bmw_3> ale zmiana loga mogła by przynieść inne skutki - np. wszędzie logo mogłoby być takie samo (koszulki, kalendarze, bannery, flagi, plakaty, ulotki, kubki, kieliszki, smyczki, itp.) bo tak to jest trochę rozrzucone, na koszulce mam co innego, na kalendarzu jeszcze coś o kubku nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tyle tylko że na auta lepiej się prezentują nalepki poziome niż pionowe no chyba że ktoś sobie nalepi na maskę i na drzwi w dużym formacie :Dp pomyślę coś, ale wg mnie logo Basi wpasowane w herb Wrocławia jest wporządku (taka nalepka żeby była, że kolory są metaliczne...mmm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A co,dotychczasowe logo jest zle czy co? Tylko co z tymi co mieszkają poza Wro ? AWV, to jest Wroclawski klub,to nazwa jakiego miasta ma byc na logo??? :wink: masz racje, nie pomyślałem w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 polecam też zobaczyć plakaty które zrobiłem, łatwo je zaadoptować na tapete i nie tylko -> wątek z kalendarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Najlepiej wymyśleć jedno logo i zaadaptować je do kalendarzy, naklejek itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tak czytam z zaciekawieniem jak to sie na naszych oczach logo klubowe zmienia bmw_beer Bardzo fajnie ze macie pomysły ale mysle ze narazie nie bedziemy niczego zmieniac logo jakie jest kazdy widzi :wink: Trudno jednocześnie zaadaptowac logo ktore mamy na fladze do wydruku na smycze itd itp W tym sezonie koszulki bedziemy zamawiali własnie z takim samym nadrukiem jaki jest na kubkach i fladze własnie w celu ujednolicenia nadruków :wink: Mysle ze warto załozyc oddzielny temat gdzie bedzie mozna wrzucac swoje prace zarówno propozycje nadruków , ulotek , plakatów , tapet na pulpit itd itp bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 przyznam sie szczerze, że we wrocławiu byłem raz w życiu (ale to sie zmieni :mrgreen: ) a co do zmian w logo, to jeśli miał bym sie podpisać pod propozycją, to proponował bym ewentualnie logo na tle konturów RP, co by pokazać, że łączą się tu ludzie z całego kraju <bmw_2> widziałem na forum Wrocław i okolice, ale też: Kraków, Warszawe, Toruń, Gdynie, itd. dla ego na tle RP proponuje happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dobry pomysł z tym tłem RP (MAXBIMMER jednoczy wszystkie konie jakie drzemią w każdym BMW w Polsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi