Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Co o tym Sądzicie???

Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka wyglada ladnie....tylko ten gaz...... :(

Reflektor troche paruje ale to nic takiego,to przeciez standard w E39.

Widze,ze jest wizualnie przerobiony na wersje po 2000r (do 2000 wychodzily z innymi lampami,a to jest przeciez 96r),ale to jest tego plusem.

Radio ma raczej na kasete.

Wyposazenie ma nawet niezle,tylko nie kumam z tymi drewnianymi wykonczeniami wnetrz(ja tam takowych nie widze,tam jest przeciez standard).

No i z tym pierwszym wlascicielem to chodzilo chyba o pierwszego wlasciciela w polsce.

Nie orientuje sie w cenach to niewiem czy warta jest tej kasy.

Ale za takie same pieniadze moj koles chcial ostatnio pogonic Audi A6 z tego samego roku,ale duzo,duzo gorzej wygladajaca i z gorszym wyposazeniem to mysle,ze chyba warto byloby lyknac ta E39.

Cena niezła,tym bardziej że to 528. Wygląda ładnie,dla mnie odpada bo automat. Tylny prawy błotnik dziwnie się schodzi z lampą i klapą. Zdjęcia zrobione raczej tak,że trudno ocenić czy coś malowane,czy nie. Lakier bardzo ładnie się świeci,więc coś raczej robione(moze tylko polerka,nie wiem).

Bylem tam kolo tej wiochy w tamtym roku. Jest tam ogromny plac z angolami ( z 1000 aut ) wiec sprawdź najpierw VIN bo może i to BMW z tego placu jest. Co do reszty to tak jak wyżej prawy błotnik dziwnie leży, zdjęcia zrobione tak żebyś się czasem czegoś nie dopatrzył, lakier świeci się co najmniej podejrzanie. Cena jak za to co w środku i rocznik to raczej nie zachwyca. Jeżeli o mnie chodzi to rozglądał bym się za takim autem raczej za granica, lepiej dać trochę więcej ale za to spokojnie spać. <bmw_1>

Te ciemne listwy-to także jest drewno.Swego czasu oglądałem E34 właśnie z takim drewnem,ze zdjęć nie było widać.

Byc moze tylko na zdjeciu to tak wyglada jak nie drewno,ale skoro sam wlasciciel napisal ,ze to drewno to przeciwstawial mu sie nie bede.

Ja ogladalem E39 z czyms takim podobnym i to nie bylo drewno.

Fakt faktem,takie ciemne drewno juz kiedys widzialem ,ale nie w e39.

To jest chyba ten "moj pierwszy raz". :D

• 2 tygodnie później...

kawałek błotnika to jeszcze nie powód do dyskwalifikacji :) Jednak bardziej w środku by pasowało jasne drewienko albo kremowa tapicerka bo tak lekko smutno tu... :) ale ogólnie ładnie się prezentuje. Ze zdjęć nie ma raczej co oceniać za bardzo pod względem albo tak albo nie - co ew. nie albo pojedziemy zobaczymy.. :)

jesli szukasz dobrej Bumy to jak masz coś ciekawego na oku zawiń swojego mechanika co by Ci ja przejżał :D mój na taką opcje wzią swojego kompa i kilka innych waliz ze sprzętem, pojechalismy ponad 100 kilo, podłączył swoje zabawki, popatrzył, powiedział co i jak i za ile :D i koleś zjechał mi o 800zł. Mechanik wziął 150zł za konsultacje a potem naprawił usterki za 400zł. więc zarobiłem 8) tak chyba wychodzi najlepiej :mrgreen: