Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

POMOCY E30 czy E36

Tutky.TM

Rekomendowane odpowiedzi

i z przyspieszeniem się nie pomyliłem za dużo.2.5 sek rónicy.

http://moto.allegro.pl/item552845492_bydle_nie_z_tej_ziemi_bmwe36_325i_220ps_gwinty_max.html

co ty na to??cena trochę nie halo.ale ten chip mi się podoba.ide po radzie kosy. 2.5

Odpusc sobie te wioche. Samochod zlom. Spojlery jak deski do prasowania, wogole samochod nie za bardzo. Znajdz sobie jakis nie przerabiany i nie katowany. A pozniej sobie rob powoli wszystkie zmiany pod siebie. Taka moja skromna rada..

[ Dodano: 24 Luty 09, 07:26 ]

Lepszym sensem moim zdaniem bylolby np takie oferty rozwazac:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7678986

Chociaz nie wiem czy obroty 1500 nie sa za wysokie? Nawet jak na zimnym silniku?? Mniejsze z tym, jest to tylko przyklad. Samochod robi wrazenie na zadbanego, no ale bez porownania lepszy od tego "bydlaka nie z tej siemi, ktorym nie mozna jezdzic do kosciola. A jak masz wiecej niz 5 plomb to tez sie nim nie przejedziesz.." :mrgreen:

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

albo coś tego typu : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7147927

czyli zero większych przeróbek (ewentualnie światła zmienione,a nie całą karoseria).

pamiętaj że takie zabiegi jak zmiana wyglądu na M nie są tanie i często gęsto robi się to po jakimś dzwonie żeby auto fajnie wyglądało i łatwiej się sprzedało.

Powiem tak, auta które pokazałeś kolego Tutky.TM były jeżdżone przez wieśniaków i odzwierciedlają buracki charakter ich właścicieli nawet więcej ich kolejny posiadacz niczym nie będzie się różnił od poprzedników. Ludzie widzący je na ulicach wyrabiają sobie zdanie twierdząc ze każdy posiadacz BMW to burak w dresie. Laminat i szpachla nie poprawi ci osiągów, ewentualnie je pogorszy. Jeżeli naprawdę chcesz zostać posiadaczem jedynej słusznej marki jaka jest BMW to zaopiekuj się jakimś ładnym egzemplarzem, dbaj o niego i w żadnym razie nie wieszaj nic na nim bo to nie jest choinka. <bmw_1>

Ludzie widzący je na ulicach wyrabiają sobie zdanie twierdząc ze każdy posiadacz BMW to burak w dresie.

100% racji, właśnie przez takich ludzi powstała idiotyczna i niesłuszna opinia o ludziach w BMW !!!

<bmw> <bmw_4> ale MY to zmieniamy i zmienimy <bmw_4> <bmw>

tak jak mówisz zmienimy. wieśniakom stanowcze 3xNIE <bmw_4> :mrgreen:

Przepraszam za nieobecność.muszę się wam pochwalić.Sprzedałem golfa i przyprowadił mi wujek z pozoru ładną bume.tylko coś w niej nie gra i nie wiem czy się jej szybko nie pozbyć. <bmw_1>

[ Dodano: 3 Marzec 09, 18:56 ]

a coś nie halo bo przy pow. 160 tył mi wibruje i coś jest chyba ze zbierznością.

Tak o e30 i e36 ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Ale fakt faktem że teoretycznie wszystko ok a auto jak dostanie w d...to lata po drodze i przy 160 kończy się frajda z jazdy.I smok z tego. 3.5 benzyna i automat niestety.Czy to było wogóle z manualem ten silnik??i ile za to moge wziąć??

jak by co to E-36 ale tylko sedana polecam happy_bmw

moja Buma za ok. 7tyś. (znalazłem kolesia na Allegro) z 1993r. pali mi w trasie ok. 10l. a w cyklu miejsko- mieszanym 12-15 :| ale rozbujałem ją do 190km/h :party:

a mój ziomek swoja Toyte Awenzis 5 lat rozbujał raptem do 200km/h

jesli mam Ci poradzić to weź 36 ale tylko sedan <bmw>

Gość Mordulec
Ja juz nic z tego nie kumam.Ten temat od poczatku kupy sie nie trzyma.

Zaczelo sie od....mam 6000 zl skonczylo sie na E65 za 60 000 ???

o wadze i spalaniu golfa juz nie wspomne......

heh to jest nas dwóch , ja tez nie bardzo łapie ten temat , pełny sajens fikszyn :drunk: