maj46x Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witajcie Planuję zakupić sobie nowy emblemat do E39 2002r. na maskę, bo ze starego zszedł trochę lakier. Auto oddałem do serwisu na 3 dni i chciałbym przez ten czas jakiś zamówić. Nie sprawdziłem jednak jaki jest rozstaw bolców na masce: http://www.allegro.pl/item540756042_bmw_emblemat_83mm_523_e30_e34_e36_e60_1_3_5_7_nowe.html czy http://www.allegro.pl/item559631586_nowe_logo_emblemat_bmw_200_sprzedanch_wys_0zl.html ale w drugim przypadku te bolce chyba nie wystają poza znaczek? Lepsze jest mocowanie na te bolce czy na taśmę? bo te znaczki chyba nie są do końca tak oryginalne jak piszą Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Raczej na bolce i raczej na pewno nie są oryginalne,ale co do rozmiaru znaczka Ci nie pomogę,ja też mierzyłem suwmiarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Rozmiar znam - ale czy te bolce nie wypadną? Taśma chyba jest bardziej wytrzymała... jak ja lubie takie dylematy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 z allegro nie polecam zamoówiłem kiedys 2 po tygodniu jak jechałem z maski sie odlepił znaczek bmw (ta 2 czesc została w masce) po nastepnych 2 tyg odpadł z tylnej klapy Zdecydowanie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ale miałeś na bolce tak? to co, pozostaje oryginalny za 6 dych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ale miałeś na bolce tak? to co, pozostaje oryginalny za 6 dych? Też bym kupił oryginał , kilka złotych więcej a trwałość kilkanaście razy większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A co Wy na to? http://www.allegro.pl/item558825717_nowe_oryginalne_niemieckie_bmw_tanio.html chyba jednak wezmę to a jak coś... pokombinuję z klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Orginalne sa na bolce i siedza tak ciasno ze trudno bylo zalozyc. Sam zalozylem do siebie z e36 bo moj byl wytyrany i pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Tak miałem na bolce i bolce zostały w klapie i masce a znaczek zesmigłem i napisem BMW poleciał w Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 może jeszcze lata lecę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja tam założyłem oryginał,bolce bardzo ciasno wchodzą tak jak Tomski napisał,więc nie ma obaw że wypadnie czy ktoś zawinie. Co oryginał to oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kupiłem jednak na taśmę od uzytkownika Sebciolino i jest naprawdę wspaniale - trzyma idealnie i świetnie wykonane - jeśłi nawet to nie oryginał - to i tak za 19,99 z wysyłką było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi