gaston03 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam! Mam zamiar wymienić sobie termostat w e32 700. Pytanko, czy po wymianie trzeba coś jeszcze robić oprócz ewentualnego odpowietrzenia??? Gdzieś coś słyszłem że trzeba pod kompa podłączać...czy to prawda??? Wiem że dla wielu to banalne pytanie i odpowiedź pewnie też ale wolę się upewnić... Z góry dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tylko odpowietrzyć nie słyszałem żeby trzeba było pod kompa podłączać jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Wymiana termostatu ogranicza sie do dolania płynu i obowiązkowego odpowietrzenia układu. Komp nie ma z tym nic wspólnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Fajne to E32 e32 700. Nic więcej nie trzeba. P.S.nie zakładaj 2 razy tego samego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi