mariusz13 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 też bym się do monachium wybrał tylko jak tak będę ciągle gubił paliwo jak na nysie i na kudowie to cysterne musze ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Piniondze to nie szystko...zbierajcie siano na Monachium i w okresie letnim lecimy <bmw_1> Najlepiej po 8 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja bym tam skoczyl tak jak ktos wspominal wczesniej w czasie oktoberfestu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja bym raczej chciał ominąć oktober fest, dużo większy ruch na drodze, itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 no dobra, kto chce sie zająć tematem wyjazdu do BMW Welt ? chodzi głównie o rezerwacji teminu dla 'wycieczki' oraz zalatwienie noclegi w Monachium ? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wycieczka na halę produkcyjną odbywa się gdy zbierze się większa grupa chętnych.Mój kolega z pracy ma rodzinę w Monachium.Jeśli faktycznie będą chętni do wyjazdu popytam go co i jak dokładnie i można zacząc coś montowac.Był tam kilka tygodni temu więc ma "świeże informacje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 siemanko ma ciotke w monachium wczoraj dzwoniłem zeby podzwoniła popytała o jakies noclegi.Jesli zadzwoni ze cos znalazła to bende was informował. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3E30 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a co z toruniem i majówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a co z toruniem i majówką? Toruń jak najbardziej ale sierpniowy na 2 dni :drunk: Na majówke nie opłaca sie jechac , nie ma sensu cisnac z wrocka prawie 300km w jedna strone zeby połazic pare godzin miedzy beemkami , to juz lepiej w tym czasie Nysa Wiosna Patrol :lol: :gril: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 dzwoniła moja ciotka i mowiła ze noclegi od 50 euro wzwysz,ale kuzynka pracuje w firmie ktora załatwia noclegi dla młodzierzy.Pokoje dwu i wiecej osobowe.Koszt bobytu tam wynosi 28 euro ze śniadaniem, jak powyrzej 10osób to 25euro.Jesli zbierze sie jakas grupa chetna na ten wyjazd to dobrze by było zeby wiadomo z miesiac połtora wczesniej zeby złorzyc rezerwacje.Oczywiscie trzeba bedzie wysłac zaliczke na rezerwacje. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a co z toruniem i majówką? Toruń jak najbardziej ale sierpniowy na 2 dni :drunk: Na majówke nie opłaca sie jechac , nie ma sensu cisnac z wrocka prawie 300km w jedna strone zeby połazic pare godzin miedzy beemkami , to juz lepiej w tym czasie Nysa Wiosna Patrol :lol: :gril: :drunk: bmw_beer zapraszam na majówkę mała integracja z BMW TEAM KRAKÓW my robimy wycieczkę 2-dniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 to może jakieś wstępne deklaracje chętnych :mrgreen: co by było wiadomo jak silna grupa by się zebrała <bmw_2> mniemam, że staniemy na głowach, uszch i na czym kto chce uklon_bmw i ruszymy na zachód <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A czy przypadkiem koło monachium nie ma toru w nurnberg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 nureburning jest hektar jeszcze za frankfurtem na menem przed monachimum jest nureberg a to co innego Nureberg - Nureburg http://www.nuerburgring.de/Anfahrt.58.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam,ze względy że jeszcze nie mam prawka a chciał bym jechać,to moze mógł bym sie z kim zabrać i do paliwa sie dołożyć Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 jesli się ogarniemy i wyjedziemy to ja i moja Buma mamy 4 miejsca <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mam jeszcze jedną propozycję.Nie zdobędzie pewnie tylu zwolenników co Monachium ale...jest możliwość by zorganizować tzw. "wycieczkę" po fabryce silników diesla TMIP (Toyota Motor Industries Poland) w Jelczu Laskowicach.Produkowane są tam silniki diesla w technologii common rail do Toyoty Avensis oraz Auris.Można obejrzeć hale odlewni aluminium na której odlewane są bloki,łoża wału korbowego oraz głowice.Następnie dział obróbki (korbowód,wałki rozrządu EX oraz IN,głowica,wał korbowy,blok oraz łoże).I oczywiście linia montażu na której powstaje silnik,kabiny testowe w której przeprowadzane są testy gotowych do wysyłki silników.Najbliższy termin w którym można taki wypad zorganizować jest w maju.Minus taki,że trzeba by to zmontować w dniach pracujących (od poniedziałku do piątku) w okolicach godziny 9.00 - 11.00.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Hehe może mają jakąś łąkę za siedziba bmw to się zapakuje jakieś namioty itp... jak wiecie.. polak potrafi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 jesli się ogarniemy i wyjedziemy to ja i moja Buma mamy 4 miejsca <bmw_2> czyli w razie co to moge na ciebie liczyć? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 jesli się ogarniemy i wyjedziemy to ja i moja Buma mamy 4 miejsca <bmw_2> czyli w razie co to moge na ciebie liczyć? bmw_beer nie widze problemu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja także byłbym chetny jak najbardziej na ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 no,to teraz trzeba jeszcze zgrać większą ekipe <bmw_2> i jedziemy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 pomysł z namiotami na łące też jest niezły :wink: przypomna sie młodzieńcze lata i biwaki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no z namiotami fajna sprawa,tylko Niemcy to nie Polska łatwo może nie być,ale można spróbować :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic03la Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 do monachium ja też się pisze,jadę chodzby skały srały,tylko chętnie dołączył bym się do kogoś ze śląska bo przez Wrocław nadrzuce 300km.dajcie znac kiedy startujemy i jak z tymi noclegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi