chmuri Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ostatnio zauważyłem niepokojącą rzecz mianowicie nie wiem co sie dzieje ale nie działają mi wycieraczki tzn nie reagują na przełącznik przy kierownicy zacinają się czasami powiedźcie mi gdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMECEKe36coupe Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 mi też kiedys nie działały, okazało sie ze przyczyną był tylko bezpiecznik, sprawdz bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie wiem czy zrozumiałem co się dzieje,ale jeśli czasem nie działa przełącznik(zwany przez niektórych samolotem) to ja przyjrzałbym się właśnie temu urządzeniu. W środku są takie małe blaszki,styki,może coś jest przytopione,coś odpadło. Pierwsze to bym rozebrał,zakładając oczywiście że są sprawne bezpieczniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja miałem tak że obie mi raz działały raz nie, ale na szczęście pierw przyglądnąłem się śrubą którymi są przymocowane i sam nie wiem, ale chyba poprzedni właściciel (a raczej właścicielka) coś tam grzebała i zapomniała je dokręcić warto więc moim zdaniem na to zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Może padać przekaźnik wycieraczek. Najgorszy scenariusz to przepalający się układ w silniczku wycieraczek. Miałem podobne objawy w mojej e39. Wymieniłem niemal wszystko tzn. bezpiecznik, przekaźnik, wyczyściłem i nasmarowałem cały mechanizm. Niestety okazało się, że wina tkwiła właśnie w silniczku. Kupiłem używany za 120 zł i śmiga. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi