szafarzszafarz Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Chciałbym wyciąc katalizator ze swojego bmw. trochu sie pytałem co i jak ale różne pogłoski chodzą i nadal nie wiem Czy wyciacie katalizatora szkodzi silnikowi bo conieco takie glosy słyszałem ?? Jakie są zalety i wady wycinania katalizatora ?? Jak się go wyciaga wystarczy rozciac wyjąc katalizator i spowrotem zespawać czy jakąś siatke do środka się wkłada czy poprostu całość wyciąc i rure wstawić ?? I czy po wyjęciu katalizatora jak mnie policja złapie to wezma mi dowód za głośny wydech czy da sie to jakos zrobic żeby bardzo głośno mi nie było go słychać ?? Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 temat już był szukaj a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Prosze moderatora o usunięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi