adaho Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam............. Jak to zobaczylem bylem w szoku: Co myslicie o tym????? A tu maly kometarz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ten temat już jest na forum....... film już był...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tak tak - gina jest juz nam znana. A co sadze? Mi sie podoba.Ciekawy projekt,ale raczej nie wejdzie w zycie tak predko (jesli wogole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No co , kolejny Concept , dosc oryginalny , przód troche mi Z8 przypomina tylko bardziej go wyostrzyli ale bez rewelacji Ja czekam na E34 po liftingu tak jak było w przypadku Forda Mustanga 67' doczekał sie współczesnej edycji :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nawet jak to wejdzie do sprzedaży to większość tego co my podziwiamy nie przejdzie do produkcji - tak to bywa już. a co do otwierania maski to przypomina mi to... a może nie będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No co , kolejny Concept , dosc oryginalny , przód troche mi Z8 przypomina tylko bardziej go wyostrzyli ale bez rewelacji Ja czekam na E34 po liftingu tak jak było w przypadku Forda Mustanga 67' doczekał sie współczesnej edycji :drunk: Mam nadzieje ze sie doczekamy liftingu E34 <bmw_2> Wracajac do BMW Gina bardzo podoba mi sie rozwiazanie ze swiatlami jakby auto mialo oczy fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi