misiek666 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Do swojej E46 zakupiłem i założyłem na przód i tył żarówki Osram Diadem, które dają taką delikatną poświatę w kloszu błękitno-fioletową, a podczas pracy normalna barwa pomarańczowa. Natomiast do bocznego kierunku zakupiłem na biały klosz Amber Chrome. Teraz trochę żałuję, że nie kupiłem też wersji Chrome na przód i tył, ponieważ na bok nie można dostać znowuż wersji Diadem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tez używam chromowanych żarówek,niestety nie pamiętam firmy. Normalnie prawie zlewają sie z odblaskiem,a w momencie pracy są pomarańczowe jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja także mam żaróweczki chromowe firmy carpoint zakupione na allegro. Kierunki od razu inaczej wyglądają, bunia nabiera charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja także mam żaróweczki chromowe Podrzuccie jakies foty jak to wyglada na gotowo juz w kierunku bo niebardzo kumam o co biega w tych zarowkach,a z wyobraznia u mnie kiepsko... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chodzi oto żeby w kierunku nie było widać żaróweczki i lekko ściemnić klosz. A tu przykładowe żaróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dzieki za wyjasnienieE-36 Paweł, odrazu lepiej sie poczulem wiedzac o co biega. :cool: Musze przyznac,ze jest to nieglupia sprawa z tymi zarowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 takie żarówki też fajnie robi philips ok 16zł 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ...to moje Osram Diadem: , a to kolegi PHILIPS SILVERVISION: , a takie mamy obaj z boku Amber Chrome HBM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czy to są takie żarówki : http://www.allegro.pl/item579742437_osram_diadem_do_kierunkowskazow_7507lda.html i podejdą mi do e36 Compact ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ...zobacz sobie ile masz pinów (są albo dwa, albo jeden - przeważnie jest jeden na kierunki) i takie zamawiaj. Tak to są te żarówki, ale ja je kupowałem w sklepie...Amber Chrome kupowałem na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 A co maja piny do tego bo się pogubiłem pytanie_bmw To nie wystarczy samej żaróweczki wymienić ? Sory za takie pytania (banalne) ale myślałem, że to kwestia samych żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ...mogą Ci coś nie łączyć, ja mam jeden pin i Ty zapewne na 99,99% też jeden, ale lepiej przy zamówieniu upewnij się, że ta wersja ma właśnie jeden środkowo położony pin. I sprawdź czy taką wersję masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 aha oki, thx za info <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi