d.kruku Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wtam mam is 95 r jest w nim komputer 7 klawiszowy wyświetla śię tylko godz i temp. czytałem że powinny się wyświetlać jakieś błędy czy coś.Czy ja mam też coś takiego. Z góry dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Niestety z tego komputerka wyciśniesz tylko tyle: - Temperatura C/F - Godzina - Data - Alarm ...i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 DZIĘKI a czy jest możliwość zamontowania innego kompa jak tak to wjaki sposób i jaki to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wyjmij kompa i zobacz jaki masz wtyk (czy biały cienki czy "kostkę" prostokątną). Jeśli masz to drugie możesz zamontować większego kompa ale nie największego. Będziesz miał wtedy opcje wyświetlania błędów, ale bez check kontrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dzięki sprawdze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi