beryl Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nAvC8WVAnMk dieselek daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ciśnie ładnie ale taki styl jazdy jest za bardzo niebezpieczny, i nie chodzi mi tu o kierowcę (prowadzącego) tylko o tych których wymija czy mija z przeciwka. Właśnie tak powstają wypadki! Każdy lubi sobie wdepnąć itd, ale trzeba to robić z głową - a ten przypadek... ehh wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Co tu można dodać TĘPY CH....... i wszystko na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wczoraj byłem świadkiem takiej jazdy, śnieżyca, temp bliska 0, wszyscy jadą 40km/h , a koleś w E46 myślał chyba że jego opony kleją się do asfaltu pokrytego śniegiem i lodem wyprzedził mnie i jeszcze 2 auta, zaczął się chować przed łukiem, trochę go rzuciło szybka kontra nic nie dała, wleciał tyłem w rów, odbił się, spadł na dach, przekoziołkował kilka razy i zatrzymał się na dachu 20m dalej w polu zero wyobraźni, nie wiem jakim fartem ale nawet nie miał siniaka, sam wylazł na czworaka, a ja przez ch...a miałem całe buty i spodnie w błocie no bo oczywiście poleciałem wyciągać debila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 uuu a to idiota no, dobrze że nic się nie stało i był w pobliżu ktoś taki jak ty <bmw_2> bo często ludzie reagują na zasadzie : a ten za mną mu pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Auto może sie pochwalić super osiągami, a kierowca jedynie @ rozumkiem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Zbiera się świetnie,a gość faktycznie mało myślący. Gdyby tak nagle ktoś z wyprzedzanych skręcił,albo nagle przyhamował to byłoby ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zero wyobraźni, nie wiem jakim fartem ale nawet nie miał siniaka, sam wylazł na czworaka, a ja przez ch...a miałem całe buty i spodnie w błocie no bo oczywiście poleciałem wyciągać debila Kosa a wziełes ze sobą klucz do kół ?? Co do samego filmu to ja powiem tylko tyle szkoda ze nie trafił na swojego brata blizniaka jadącego z przeciwka w podobnym stylu ... było by dwóch pajaców mniej <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale w polsce nie polatał by tak szybko za duże dziury mamy a ja przez ch...a miałem całe buty i spodnie w błocie no bo oczywiście poleciałem wyciągać debila Ja jeszcze goscia bym skopał no przynajmniej za buty bo za rozum to szkoda, a co jak mu sie nic nie stało to zawsze mogło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no jemu małe "dachowanko" by się przydało... szkoda tylko, że tacy ludzie nie zdają sobie sprawy jakie zagrożenie robią na drodze i jakimi konsekwencjami dla nich jak i innych uczestników ruchu drogowego mogą się skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Eeeechh -jakis taki niezdecydowany ten pseudo-driver :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 haha dobryyyy:D:D ale idiota a tacy szyb kończa zycie... a najlepze jest to ze to 3.0 D spaliło mu przy takiej jezdzie 6.5 L/100km hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi