Kosa Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 to są felgi znajomego z pomorza, nie wiem gdzie robił, ale wiem gdzie mogą tak zrobić w okolicy Wrocławia, ja dawałem tam swoje Keskiny i BBS'y http://www.polerowanie-felg.pl/ pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wielkie dzięki Kosa! Chyba skorzystam, bo moje parapety w BBS-ach już tak pięknie nie świecą i pies sąsiada mi powiedział, że jak sika na nie to ma dyskomfort psychiczny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja dawałem tam swoje Keskiny i BBS'y Co z nimi było robione :?: Chodzi mi o malowanie, jak oni to robią i czy po dwóch, trzech myciach farba nie zacznie z nich schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w keskinach polerowalem rant usuwalem srubki i malowalem srodki, minal rok i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi